Hoppa till innehåll

Hypexx

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Hypexx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har inte generatorn i en mapp när jag hämtar den så läggs bara en generator på skrivbordet :S Öh? Jaha? Men då får du filen på skrivbordet. neXo: Ta det lugnt, och jag fattar inte vad felet är om du inte förklarar. EDIT: Vilka mods har du? Nexo? Mitt problem är ju att jag skriver in admins o steamid i generatorn men det står att jag ska kolla efter en clints.txt fil i samma mapp som generatorn ligger i men jag har ju bara generatorn , Och filen är inte där du har generatorn? Konstigt, eftersom det funkade för mig. Hmm , tack iallafall ;) Inga problem.. Men är du säker på att du gjorde allt klart i generatorn? Skulle man skriva steam id och hur många admins? eller var det något mer? Man skulle göra allt, efter steam id kommer vilken access(Grupp) man ska vara i, och sen kommer immunitet, och sen vilken immunitets grupp och sen efter det är det klart. Du kan inte bara stänga av efter du skrivit steam id. Asså :o dåså... på grupp ska jag skriva typ klannamn`? Vad ska man skriva på Immunitet och immunitetens grupp `?
  2. Jag har inte generatorn i en mapp när jag hämtar den så läggs bara en generator på skrivbordet :S Öh? Jaha? Men då får du filen på skrivbordet. neXo: Ta det lugnt, och jag fattar inte vad felet är om du inte förklarar. EDIT: Vilka mods har du? Nexo? Mitt problem är ju att jag skriver in admins o steamid i generatorn men det står att jag ska kolla efter en clints.txt fil i samma mapp som generatorn ligger i men jag har ju bara generatorn Och filen är inte där du har generatorn? Konstigt, eftersom det funkade för mig. Hmm , tack iallafall ;) Inga problem.. Men är du säker på att du gjorde allt klart i generatorn? Skulle man skriva steam id och hur många admins? eller var det något mer?
  3. Jag har inte generatorn i en mapp när jag hämtar den så läggs bara en generator på skrivbordet :S Öh? Jaha? Men då får du filen på skrivbordet. neXo: Ta det lugnt, och jag fattar inte vad felet är om du inte förklarar. EDIT: Vilka mods har du? Nexo? Mitt problem är ju att jag skriver in admins o steamid i generatorn men det står att jag ska kolla efter en clints.txt fil i samma mapp som generatorn ligger i men jag har ju bara generatorn Och filen är inte där du har generatorn? Konstigt, eftersom det funkade för mig. Hmm , tack iallafall ;)
  4. Jag har inte generatorn i en mapp när jag hämtar den så läggs bara en generator på skrivbordet :S Öh? Jaha? Men då får du filen på skrivbordet. neXo: Ta det lugnt, och jag fattar inte vad felet är om du inte förklarar. EDIT: Vilka mods har du? Nexo? Mitt problem är ju att jag skriver in admins o steamid i generatorn men det står att jag ska kolla efter en clints.txt fil i samma mapp som generatorn ligger i men jag har ju bara generatorn
  5. Jag har inte generatorn i en mapp när jag hämtar den så läggs bara en generator på skrivbordet :S
  6. Hej jag har ett problem när jag ska skriva in hur många admin och steamid i generatorn.Jag skriver in och trycker på enter då står det look for you clients.txt in the same folder eller nåt. Vad ska jag göra?
×
  • Skapa ny...