Hoppa till innehåll

Zvamp_master

Medlem
  • Antal innehåll

    810
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Zvamp_master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kan ej visa bild! hur gör man så ska jag fixa en!
  2. hehe, jag är nog bäst här! jag är är 67 snart! bara 10k exp på attack! info om mig: namn: zuper zonic0 member? JA
  3. jaja! inte tjata! skriv inte om du inte gillar dem! jag är med! namn: zuper zonic0 member? JA! skills? de kommer här: attack (snart 60 tränar till det) 57, strg: 53, def: 51, rage: 26 prayer 41, magic 34-35 eller något sådant kan fire bolt hp: 43 tror jag! C-lvl: 66
  4. det vet jag iallafall, men man kan fixa gold glovs gratis (member) slayer lvl5 och dödar crawlig hand! (solde dem och tjänade typ 50k:) jag säljer kål! har 9 st just nu! namn: zuper zonic0
  5. håller med! men lixom! asså! men... TIBIA! folk sejer att det har BETTRE grafik en RUNESCAPE! f*n heller! det sämsta grafik-kortet klarar nog tibia- men inte deras hem sida så jag fattar inte att de tycker att runscape är barnens små riddarspel som många sejer! :blink: själv heter jag Zuper zonic0 och är i lvl 66 (snart 67!) möt min kompis rapparen5000 oxå! han är i 72 (snart 73)
  6. dude! jag e med! Info om mig: namn: Zuper zonic0 lvl: 66 (snart 67) member? ja! är... smed och black warrior! + fisher =) older: snart 3-4 år! saker på mig i vanligt fall: infate full ( det är vitt( white knights)) saker i wildy: steel med helm, addy b-axe, steel kite, steel chain iron plate legs och leather hanskar/ skor
  7. jag vet en bra RS sida som heter "www.tip.it"! PRÖVA! (låvar-->) jag svår- den är ägande! den har: alla quest- uppdateras efeter typ 2 dar med nya quest! alla saker, alla fiender. hur man kan besegra fiender på bättre sett och ALLT
  8. Zvamp_master

    Msn.07

    err... ok, men jag gillar MSN-M, det är bra
  9. jag kan vara med!! namn: zuper zonic0 combat:62 member? JA yrke? "cover in man" (kommer i nöd lägen, beros på vilka ni möter där ute!)
  10. okey, allt med att "give me your armor, i trimm it" är en scam! jag har info! gold trim (g) nurmal trim (t) sen finns ju de bästa trimningarna! rune (zamurak) rune (saradomin) rune (gutix) sjelv känner jag en som har gutix full. jag heter zuper zonic0 om ni vill ha mer info!
  11. inget snack om saken: LINK ÄGER!! :medieval: :medieval:
  12. Zvamp_master

    Webbspel

    jag föreslår: 1. www.runescape.com 2. www.tibia.com 3. www.battleon.com här är ett par ROLIGA online spel! (battleon.com spelar man inte så att man kan träffa varadra om man inte är "guardian" tror jag) P.S. LÄÄÄÄÄS! GUARDIAN KOSAT CA 144 OCH 50 KR!!!!
  13. Zvamp_master

    Runscape

    hej! jag ska seja att runescape.com är roligt och bra spel. roliga uppgifter, men mycket svåra. jag gillar det och jag heter "Zuper_zonic0"! kom ihåg det om ni vill chatta med mig på det! men jag är inte alltid online! //// Zvamp_master!! P.S. jag är nedan och säjer "for camelot!"
  14. njaaa, jag vet inte, har inte spelat det, men tänker köpa det när det blir billigare! mycket bättre än när det kostar typ 700 spänn! det är mycket, jag rekomenderar att vänta tills det blir LITE billigare! typ fyra, tre hundra är OK!
  15. ja, köp det, det värkar vara as kul!
×
  • Skapa ny...