Hoppa till innehåll

_Shadow_

Medlem
  • Antal innehåll

    216
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

_Shadow_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. neee man ska vara druid dom tar allt bra i närstrid och kan hela. bra range magier också.
  2. Lätt tauren visst night elf är rätt gryma men tauren har ju sitt lila egna sätt typ uråldriga sätt i betende som dom äger.
  3. 1.drakness 2.druid 3.night elf 4.13 5. laughing skull 6.vet ej har ej kollat
  4. Jo om ni har lust så kan ni hämta 4950 xp på ca 5-10 min. gör så här ta er till en av det stora städerna thunder bluff, stormwind,under city,ironforge osv sen tar er till ett ställe där mån ljuset lyser ner där kan ni ta ett q.gör det så ni får lunar invetation sedan tar ni det och använder i mån ljuset (men ni måste ta q efter lunar fireworks) då tele porteras ni till moon glade spring sedan till den byn q säger att ni ska till. spring till den man ska lämna q hos sen är det bara att prata med han så får ni 4950xp :cool:
  5. 1. Final fantasy 8 för att det är bäst på jorden och att det har bästa storyn på denna planet 2. Soul calibur 2 för det äger allt helt enkelt ett grymt fighting spel. 3. Metroid prime 2 Rätt bra story och grym grafik.
  6. kollat skivan kollat lasern, kollat systemet i helhet kollat hur gamal den är
  7. En fråga hur många här har baten kaitos? :blink:
  8. Lyssna vad ni an pratar om sa ar det fel for jag har klarat spelet till 100% och det finns inget dar sa ge upp.
  9. har inte fatt nagon hog utvecklad chao an men det star over allt att den ska do tva ganger och sen ska man ge den en av varje djur och ska sedan utvecklas till vad du vill beroende vad du ger den for frukt kanske maste vanta tills den ska utvecklas i vanliga fall.
  10. Jag har zelda oot och mm, diddy kong racing, dk64, mario kart, perfect dark, james bond golden eye, yoshi story och typ 3-4 till jag inte kommer ihag.
  11. Har ar nargra som funkar upp,O,O,ner,vanster,O,O,hoger for vapen byt bara utt cirkel mot fyrkant eller kryss om du vill ha andra vapen och sa L,R,O,L,R,X,L,R for skydds vast om inte dom funkar ar du efter bliven eller riktigt dum.
  12. Ar det nagon som har en anning om vad det kommer kosta tyngd storlek etc
×
  • Skapa ny...