Hoppa till innehåll

BLABLABLAAAAS

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

BLABLABLAAAAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 1. The Legend of Zelda: Wind Waker - Den speciella cel-shade grafiken gör att man nästan får en glimt i ögat. :rolleyes: 2. The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Det första 3d Zelda spelet förändrade min spelstil. Fick det redan när det kom ut och har fortfarande kvar det. 3. The Legend of Zelda: Twilight Princess - Den grymma grafiken, spelkontrollen (Wii), och speciellt hästen (Epona :wub: ). (4. Legend of Zelda: A link to the past - Har också den sen 'realese' dagen, gillar spelet i helhet men räcker inte för en första plats.)
  2. Hej. Först, testa med att uppdatera punkbuster. När du startat programet så trycker du på "Add Game" och sen trycker du på Battlefield 2. Efter det så trycker du på "Check For Updates". Testa att gå in på en server nu då. Om inte det går så måste du skapa en genväg av Battlefield 2 på skrivbordet, sen högerklickar du på den och trycker på egenskaper, och sen Kompatibilitet och sen "Kör det här programmet som en användare" Ps. Det kan stå annat där vid Kompatibilitet, för jag har Vista. Men jag tror det står likadant :P Testa nu om det går. Om det inte går, skicka PM till mig då.
  3. Jag skulle kunna tänka mig joina. Lvl 55 Snart klarat alla uppdrag, har bara Mini-uzi kvar. Skicka ett mail eller adda [email protected] på msn.
  4. BLABLABLAAAAS

    Dator

    Ok. Själv har jag: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E4500 @ 2.20 GHz 2.20 GHz Minne (RAM): 2047 mb OS: Windows Vista Home Premium Systemtyp: 32-bitars Grafikkort: GeForce 8400 GS ;: Hårddisk: 500 gb Skärm: 2 ms responstid & 22" (tum) Högtalare: Creative I-Trigue 3330 Kanske inte det bästa, men det räcker med att kunna köra CoD4 ^^
  5. Tack fick hjälp via PM. Man behövde bara tanka en emulator och sen spel till den, som kallas ROM's. Sitter och kör Super Mario 64 nu hela tiden. :P Man har ju det riktiga "orginalet" också.
  6. Hej. Jag har sett alla andra som har det (och blivit avundsjuk) så nu undrar jag, hur gör man? Vad behöver man köpa och koppla och sånt. Jag vill helst köpa i butik, men annars så kan jag köpa från "säkra" sidor. Nån som kan?
  7. För det första så skriver du i slutet, om man kan säga slutet, att du fattar noll Photoshop CS3, sen står det: Detta var gjort med: MS Paint och Windows Movie Maker! Vad hade detta med CS3 att göra med? För det andra så var det en onödig film som tog upp 1.28 mb på datorn :angry: Men, det var ju faktiskt en 10:åring.
  8. Jag försöker klara alla achievements på Naruto: Rise of a Ninja men jag förstår inte hur man får dom där: Nån som vet hur? Jag har prövat att spelat Tournament på Fight Mod men det funkade inte.
  9. BLABLABLAAAAS

    ..

    BLABLA
×
  • Skapa ny...