Hoppa till innehåll

Legoman

Medlem
  • Antal innehåll

    71
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Legoman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag behöver hjälp med King Boo. Hur spöar man honom?
  2. Eh... Det är inte det jag behöver hjälp med. ZELDA är bortrövad, och man ska göra något i Ganon Tower. Men jag kan inte komma upp, för ndet ligger en massa träbjälkar ivägen som man inte kan krypa under. Sista templet kom jag ifrån, jag har åkt upp genom en portal som är lila med båten, och DÄR behöver jag hjälp...
  3. Va? Phathont Ganon? Möter man honom inte när man ska befria sin syrra, och efter det får man Megaton Hammer
  4. Men jag har inte sett någon molngubbe där, och i så fall, var ska man för att träffa honom? Jag hittar honom inte, och jag har letat i en timme!
  5. Legoman

    The Hobbit

    Var hitar man kedjan till den stora porten i dvärgarnas gruva efter att man dödat draken?
  6. Game Cube ärlite barnsligt, men det finns ofattbart många spel som inte finns till någon annan spelkonsol. Rent utnsagt... Hur har du klarat dig utan den konsolen?!
  7. Mata fisken som åker omkring ön med bait. Han säger vart du ska
  8. Lord of the Ring, Two Tower and the trighd age och Hp3
  9. HP 3 var det första Game Cube spelet för mig, så jag har spelat det ofta, men det har alrig hänt mig att kamran har fasnat, det borde vara ett fel/bugg
  10. Harry Potter och fången från Azkaban
  11. Får du den inte när du räddade Deku Tree?
  12. Vilken Molngubbe är det du pratar om? Han som ger en Ballad of Gales, eller den som ger en melodin till att reglera vinden?
  13. Jag ska komma till Ganon´s Tower. Jag har åkt in i den lila konstiga teleportören, och kommit till... Ja, pippfågelstället som rövade bort ens syster,där är jag. Och jag vet absolut INTE vad jag ska göra. King of Lion säger att man ska upp i tornet, rädda Zelda och sedan åka ner i den lila teleporteören. Men hur kommer man till toppen/klarar sitt uppdrag?!
×
  • Skapa ny...