Hoppa till innehåll

RoadKiller

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Skåne

RoadKiller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. RoadKiller

    Invandring

    Ja, jag ber inte om ett jämställt Sverige, utan om ett bra Sverige. Många invandrare (Märk många), kommer hit å jämför Sverige med sitt land.. "Så får vi göra där nere"... Dom håller sig oftast inte till lagarna.. Men bra dom som kommer hit, verkligen försöker lära sig svenska o.s.v!
  2. Gymnasietiden är f*n så mycket bättre än grundskolan, å jag är inte speciellt den som älskar skolan för att mildra det :)
  3. Finns 3 alternativ: Ta emot stryk å få det undanstökat (inte rekomenderat), börja gå på gym med 5 polare som du alltid håller ihop med så ger ni alla 9or spö eller så sparka dom på kulorna :]
  4. Iron det där med att niktontuggumi och vanligt tuggumi är samma sak stämmer ju inte riktigt. För att få köpa nikotin så ska man va över 18, och om det är en högstadieskola så är man inte direkt 18. Å ja blabla dom kanske "får" röka för vissa lärare på skolan, men enligt svensk lag så är det förbjudet, eller det kanske är upp till varje kommun att bestämma om man får röka på t.ex skolor o.s.v, kommer inte riktigt ihåg.
  5. Så lilla Skinnpytte skulle varit helt nöjd med om jag frågat om jag fick ta en bild på dig, vilket du godkänner, å sen klipper jag ut ditt huvud å sätter den på Göran Perssons feta kropp, å publicerat den i skolkatalogen? :) Man får inte göra hur man vill bara för man har ett godkännande för att ta ett fotografi.
  6. RoadKiller

    Invandring

    Finlands invandringspolitik är bra, där blir inga problem med det om man inte tar in för många.
  7. ^ helt ok BamsE^ eller RoadKiller brukar jag köra ;D
  8. Gizmoe, kolla din spawnpoint i charens xml fil. Kan också vara templepos som är fel, dom rätta pos får du i mapeditorn. Bra guide Zaff, bästa jag har sett på detta forumet
  9. Jo, å jag är kungen av Sverige. Tryck inte in på såna saker, det existerar inte eftersom det är en betaltjänst. Antingen så får du en keylogger om du använder sidan, eller en fet räkning.. Jag hade inte gjort det ialla fall!
  10. Om du ska göra s.k reklam för din OT så bör du ju skriva varför dom just borde välja din OT.. Detta är ju inte så intressant, du borde också skriva expraten, uptimen samt hur länge du har hostat den. Gl
  11. Ett litet tips är att inte ha så många GM's. Tutors kan du ju ha en del av, men då ska du ha dom på acces 1 å ha de confat så att man måste ha acces 2 för att kunna igga dmg.
  12. Alla tibia clienter finns på otfans.net. Å angående din guide så fattas du en hel del.. Kanske lägga till en liten guide om hur man scriptar? Det går att förklara på ett simpelt vis så att alla förstår.. Du borde lägga till en länk också var man hittar OT hostsystemen, vilket man gör på OTfans också. Dock är sidan nere för tillfälligt. Å om du vill göra en hemsida så använder du dig av A.A.C, vilket finns i två former; Hemsida samt in-game (1/1 t.ex) Lycka till med din guide!
×
  • Skapa ny...