Hoppa till innehåll

Animator

Medlem
  • Antal innehåll

    150
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Animator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. okej tackar edit Hennes pojkvän känner jag väl men är inte jätte bra kompis (Vi kan va ute med varann men inte berätta hemligheter m.m.)
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  3. Det är inte en kille, det är en tjej. Och jag känner tjejen rätt bra.
  4. Hej, det är så att jag är kär i en i min klass. Men hon är redan ihop med någon. Men jag vet inte ifall de är riktigt kära för de pratar knappt. Är det bara vänta och se?
  5. Jag skriver: Jag skriver
  6. Spelar data såklart och gör läxor !!! :(
  7. Animator

    Halloween

    Jag har sånna smällare. Ska nog gå idag och ägga massor av hus. 5 tips: ------------------------------------------------- Köp dragsmällare. ------------------------------------------------- Ta med en cykellampa och lys på de från fönstret (De lär bli rätt förvånade men ej så rolig ^^,) ------------------------------------------------- Ta med järnrör och slå sönder brevlådan ^^, (Var bäredd på att kuta) ------------------------------------------------- Frys in en raklödder burk i frysen sedan sågar du upp den och lägger i brevlådan (Den bör sprängas fast de tar 10 min ca) ------------------------------------------------- Kasta snöbollar på dörrar fönster ovs (Vi har iaf snö :D) -------------------------------------------------
  8. Animator

    Freerider 2

    Spelar nån Freerider 2? Isåfall lägg in era banor här :) Link: http://www.jesper.nu/onlinespel/motor/3874-Freerider_2/
  9. Animator

    Ljudmaskin Vara

    Hej, nu har mina högtalare lagt av. Fast de är på och ON knappen lyser. När jag ska gå in på Windows Movie Maker står de så här: Det går ej att använda Windows Movie Maker eftersom det ej går att hitta den ljudmaskinvara som behövs på datorn. Tacksam för svar.
  10. Animator

    Linerider

    Ingen aninng :D
  11. Animator

    Linerider

    av linerider freerider eller cad?
  12. Eller kan du göra så här: Start -> Kör -> Skriv CMD -> Ok -> Skriv in net user (admin namn) * -> ange ett lösenord -> så byter du lösenord :D
  13. Var bara ett förslag tyckte med de var lite önödigt :P
×
  • Skapa ny...