Hoppa till innehåll

pokefan1

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hudiksvall

pokefan1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Öh?... Vad trodde du då, raggningsrepliker är snuskiga! :huh: :blink:
  2. Känner igen mig i den också.. jag me... :-(
  3. pokefan1

    Ålder Och Längd?!

    Ålder: 11 Längd: 157 Vikt: 49,8
  4. Då ska du vara jättesnäll mot henne (mer än vanligt), och fråga chans när någon dag efter hon börjar verka gilla dig. Till exempel om hon skrattar när du säger något skämt eller ler när hon ser dig. Lycka till !!!!!!!! :gitarr:
  5. Var inte så hård mot grabben! Han kanske verkligen tycker om den här tjejen! Förresten "mrx0050" Jag har några frågor. Om du svarar på dom så ska jag säga vad du ska göra. 1. Hur bra vänner är ni? Eller är ni vänner alls? 2.Hur mycket tycker hon om dig? När jag var i din ålder var jag kär i en tjej också. Men jag blev nervös varje gång jag träffade henne så hon tyckte inte om mig... 3. Är det någon som har frågat chans på henne förut? 4.Är hon "populär" Försten så kommer hon nog svara ja för att du går en klass över! :P :D B)
  6. 10. Alltid! mitt rekord är 3h 10min! 9. Jepp, mest Mario. 8. Självklart! 7. En då vi va i Stockholm. Finns aldrig några har i stan... 6. Jepp... 5. Försöker... 4. Jajamensan! 3. Det har väl hänt. Brukar klia mig bakom örat. 2. Har inte det, men på andra spel, ja! 1. Alltid! :) ;)
  7. Hej! Undrar om ni har nå roliga historier som är värda att berätta! Själv har jag några alla barnen här: Alla barnen gick försiktigt över vägen. Förutom Rut, för henne sa det bara tut, sen tog livet slut. Alla barnen höll fröken i handen. Förutom Putte, han höll på frökens tutte. Alla barnen var lugna och tysta. Förutom Affe, han hadde druckit för mycket kaffe. Alla barnen hållde sig borta från droger. Förutom Jeana, hon rökte marijuana. Alla barnen tittade på den kokande köttsoppan. Förutom Sofie, för det var hon som var i. :lol:
  8. en till bild... en bild till...
  9. Namn: Simone Ålder: 3 år Ras: huskatt Kön: hona just nu är hon på rymmen :( :( :( :( :(
  10. När jag skapade mitt konto var jag 7 ½ och GALEN i pokemon. Sen ville jag byta namn och då visade det sig att den möjligheten gick ut en dag tidigare... :-( mitt riktiga namn är Erik. Jag är väldigt bra på ruby/ sapphire nu, så om ni har några frågor svarar jag om jag ser det :)
  11. pokefan1

    Längd Och Vikt

    Längd : 151cm vikt : 52 kg Tränar 5 gånger i veckan...... vet inte vad det är för fel (äter normalt).
  12. Ta Mystery Dungeon Explorers of the sky om du är smart... grymt bra spel.
  13. :yucky: ~fotbollsspel är sämst!~Finns inga tvivel på att fotbollsspel är sämst!~ :yucky: FOTBOLL SUGER
×
  • Skapa ny...