Hoppa till innehåll

YthaN

Medlem
  • Antal innehåll

    89
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

YthaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. YthaN

    Cheat Engine

    Google är din vän
  2. Själva grejen med bartender är att du ska anpassa det själv. Blizzards bars är kvar men nu kan du i princip göra vad du vill med dom.
  3. Precis så, fungerar mycket bra mot scams :)
  4. Datan krånglade och hann därför inte med i tid till BWD raiden, hade en säker plats annars... Annars lekt, lajvat och hoppat omkring(?).
  5. Testa AddOnet Marketwatcher, lätt att använda. Du lägger in items som du scannar några gånger per dag. Efter ett par dagar har du en kurva att gå efter och ser där om priset ligger lågt eller högt och köper/säljer därefter. Auctioneer och Auctionator är bra dom med :)
  6. Genjuros är en horde op, omogen server full med greker. Inte ett val att göra.
  7. Mining är trevligt, men bästa sättet att tjäna pengar snabbt är att leka med AH, fixa AddOns och äg dumt folk. Tjänade cirka 2k på två dar då jag ändå¨bara spenderade cirka 1 timme på ah. Hoppas det hjälper
  8. Tack för hjälpen. Jag skulle testa detta men tydligen e det fel på en wad fil jag har. När jag ska remova den i options taben så ser jag inte filken wad fil som e vilken eftersom filvägarna är för långa! Måste jag deleta alla varje gång någon är fel och adda de rätta igen? Detta verkar idiotiskt. Tacksam för svar :)
  9. Hejsan, När jag ska göra stegar i Valve Hammer Editor så blir det blåa området (som ska bli osynligt när man spelar mappen) svart när jag spelar den. Vet ej vad detta kan bero på och är tacksam för svar. Mvh Y
  10. YthaN

    Reklam

    Hej allihopa! Jag skulle verkligen uppskatta om ni som har youtube account skulle kunna prenumerera på MeerkatsandMongeeses's kanal och sedan skriva ert användarnamn i tråden eller i ett personligt meddelande till mig. Det här tar cirka 1 minut att göra och det skulle verkligen vara grymt. Mvh Y
  11. Oftast när det är såna problem så är det inte fel på kortet, utan det behöver bara uppdateras. Oftast.. :)
  12. Som vanligt när det gäller talents så är olika talents bra för olika saker. Jag spelar blood tank för jag raidar icc mycket och nästan bara single target där. Blood e för single target. Spelade frost när jag farmade hcs eftersom det e mycket adds. Frost e för multi targets. Har ej testat unholy men trivs me min blood och håller mycket bättre aggro nu i raids än när jag va frost :)
  13. När du startar datorn spamma F11 för System Recovery, detta gör du för att omformatera den. Detta funkar på den flesta. OBS: Detta tar bort allt från datorn och också rensar all virus som kommit till mjukvaran. Går ej detta så kan du ej lösa det på det sättet. Känner du nån som e duktig på datorer så kan du ju be han rota runt i den, och kanske byta RAM, hårddisk eller vad det nu e som har pajat. Men detta ska jag ej gå in på :) Annars e det service som gäller gissar jag. Lycka till!
  14. Sprang till B som ct på dd2. Var trött på awparna i t spawn så drog 6 skott mot dom springandes. Tog 2 i huve lol.
  15. Har hört att dom ska fortsätta till lvl 100 sen utveckla ett nytt mmo, men som sagt det är bara ett rykte :)
×
  • Skapa ny...