Hoppa till innehåll

Smacky

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Uppsala

Smacky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Najs! Jag subscribade! Fortsätt du är väldigt bra, tycker att du har en talang för detta.
  2. btw allt det här om jolt. Jolt kommer sluta att säljas i Sverige på grund av konkurs, so thats about it.
  3. Smacky

    Usb Omgörare?

    Så den där dustinhome länken, kan jag köpa och sen stoppa in min gröna och röda i den sen gör det om USB:en?
  4. Smacky

    Usb Omgörare?

    Tjenix, öhm ja! Jag har ett PS3 och sen ett headset och eftersom PS3:et bara stödjer USB och jag inget USB headset så tänkte jag är det någon som vet var det finns USB omgörare? För er som inte riktigt förstår min beskrivning så säger jag: En sak där man kan stoppa in den gröna och den röda som gör om det till en USB så man senare kan stoppa in det i PS3! Svar snabbt, tack!
  5. SVAR: Min bror spelar WaW och jag köpte det och märkte exakt samma sak. Men han hjälpte mig, han gjorde ett ny användare på mitt PS3 och sen laddade han hem dem, och då hade vi båda alla map-packets. Alltså, så måste någon har köpt ett mappacket redan sen göra en användare på DITT PS3, då har du det..
  6. Rockdanne Spelar: COD 4 "Modern Warfare 1" COD 5 "World at War" Saints Row 2 NHL 09 Little Big Planet Rockband och många fler..
  7. rockdanne Jag spelar, LTB, Saints Row 2, NHL 09, Rockband. EDIT: Har nu köpt COD WAW
  8. Alla trophies på Little Big Planet och ett fåtal fler spel.
  9. Här har ni direkt länkar till spelet: Worlds Hardest Game 1: www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html Worlds Hardest Game 2: www.addictinggames.com/theworldshardestgame2.html Spelet är väl kul när man inte har något att göra, bra tidsfördriv.
  10. Smacky

    Manganation

    Jag är tyvärr inget Mangafan, du borde koda en dropdown meny i javascript eller flash och slänga in den, eftersom det blir ganska rörigt i menyn. Sidan har någon sorts charm, det gillar jag. Jag gillar inte alls textstilen den kunde ha varit mindre. Anyways, bra gjort! :)
  11. Sidan fungerar inte för mig heller. Jag håller helt klart med dig, Median! Försök att lära dig koda, istället för bara använda program som gör designen och kodningen åt dig, det blir så tråkigt för oss att ge feedback då du inte har gjort den från grunden! /Smacky
  12. Saints Row 2 är ett roligt spel när man inte har något för sig och bara vill lira lite utan att tänka.. (Ni förstår säkert vad jag menar). Annars är NHL 09 väldigt bra samt Uncharted: Drake's Fortune om man gillar "pang, pang" och äventyr. Little Big Planet också..
  13. Nej det blir det inte.. Btw, så heter det HTML.. =) <a href="steam://connect/74.125.39.99:27015">Anslut till Google.ses css server!</a> Där du ser "Anslut till Google.ses CSS server" där kan du ändra till te.x,"Anslut direkt till Örnens CSS Server". Det kommer bli så här: http://i30.tinypic.com/16abok0.jpg /Smacky
  14. Smacky

    Ps3 Spel

    För tillfället är det Little Big Planet, NHL 09 och Silent Hill! =)
×
  • Skapa ny...