Hoppa till innehåll

Tingle

Medlem
  • Antal innehåll

    60
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Nälsta

Tingle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. I Super Smmash Bros finns det två pokemon. Pikachu och Jigglypuff 2 av 12 karaktärer. (13 om man räknar med Master Hand som faktiskt går att spela som.) I melee finns det 4 pokemon. Pikachu, Pichu, Jigglypuff, och mewtwo. det är 4 av 25 karaktärer. I Brawl finns det 4 karaktärer från pokemon. Pokemon trainer, Pikachu, Lucario och jigglypuff. Det är 4 av 35 karaktärer. Så jag tycker inte att det är specielt många karaktärer från pokemon i Brawl, lika många som i Melee fast att Melee hade färre karaktärer.
  2. Tingle

    Wiibrickblocker

    Det är så mycket lättare att åka fast i USA, samt att om man åker fast blir straffet så mycket hårdare än här i Sverige.
  3. Det finns en spade, men den är Dampe's och han lånar inte ut den. Dock kan man betala honom så gräver han...
  4. Tingle

    Wiibrickblocker

    Du får inte dubbla kanaler av allt om du uppdaterar med en amerekansk uppdatering. Jag har gjort det en gång och jag fick dubbla nyhets- och väderkanaler. Fast det är (Semi-)brickningen man vill undvika, kanalerna är ju bara att flytta längst bak. Och att stänga av medans den uppdaterar är inget bra tips då du kan bricka konsollen om du stänger av vid fel tillfälle. Mitt tips till dig är att du laddar ner en PAL verision bränner, sedan kan du ju använda fodralet du fick när du köpte spelet till skivan. ;)
  5. Tingle

    Wiibrickblocker

    Skumt....Jag vet inte hur du ska göra då. Fast det borde gå att uppdatera med uppdateringen som finns i spelet med tanke på att wii't bara brickas om man uppdaterar med en amerikansk uppdatering som är högre en vad den högsta europeiska uppdateringen. t.ex uppdatera med 3.3A när det bara fanns 3.2E. Fast jag vågar inte lova att ditt wii inte brickas...
  6. Till Svärdet; Först byt årstid till vinter sedan gå åt vänster, Byt till höst och gå till vänster, byt till vår och gå till vänster, byt till sommar och gå till vänster. Till templet; Byt till vinter och gå till vänster, byt till höst och gå ner, byt till vår och gå åt höger, byt till Sommar och gå upp.
  7. Tingle

    Wiibrickblocker

    Jahaja... Har du uppkoppling till internet på Wii't?
  8. Tingle

    Wiibrickblocker

    Vilken verision är ditt wii? Jag körde uppdateringen med Okami, vilket ioförsig var dumt efrsom jag har BrickBlocker. Det gick helt utmärkt att uppdatera med det spelet. Annars så brickblockar man somsagt innan man bränner. Förresten, varför laddade du ner en NTSC-verision?
  9. Här kan väll jag passa på att fråga... Har samma problem provat med både LCD och en gammal tjock-tv. tjock-tven funkar ibland LCD provade jag bara ett tag sedan flytade jag upp Nintendot den till övervåningen och har inte pallat ta ned den igen. Någon som vet vad felet är och om det krävs, vart billigaste reparations-stället är (I Stockholm.) om man inte kan återgärda det själv.
  10. Wind waker när man ska åka på vattneet i 2 evigheter, värst är det när man letar triforce-bitar. Man blir ju nästan sjösjuk själv. >_<
  11. 2007: Metroid Prime 3 2008: Fire Emblem: Radiant Dawn, Super Smash Bros Brawl eller No more Heroes. Tror jag tar Fire Emblem Radiant Dawn.
  12. Tingle

    Wiibrickblocker

    Man BrickBlockar innan man bränner. Och jag tror inte att du behöver BrickBlocka SMG. Oavsett om det är NTSC med tanke på att det komit till Europa för ganska länge sedan. Får du en uppdatering när du stoppar i skivan?
  13. Du ska ge den till flickan. Dessa är stalfos: http://www.zeldadungeon.net/Zelda05/Enemies/Stalfos.gif
  14. Ocarina of Time: Otaliga gånger, därav att jag inte gillar det speciellt mycket nu. Majoras mask: 2 Wind waker: 3 Twilihgt princess: 3 Oracels of Ages 2, Seasons 3 Links Awekning: 3 Tror det var det.
×
  • Skapa ny...