Hoppa till innehåll

Auron

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Auron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kan nån säga hur man får alla dress spheres?
  2. Kommer Yuna att hitta Tidus?
  3. jaha vart skaffar man rename card och förresten hur kommer man in i besaid temple jag vill att min valefor ska få verdrivne energy blast
  4. jag gillar the hymn of the fayth (ffx)
  5. hjälp mig plz jag har testat med yojimbos zanmato men han gör aldrig den även om jag betalar 300 000 gil så gör han bara wak något :blink: :blink: :blink:
  6. jag e väldigt tacksam om ni kunde ge tips hur man dödar jecht det e så jobbigt för det esaker bakom han som gör power wave på jecht två gånger så att han får liv. tack om ni skriver. detta kanske kan bli en ny ff länk :gitarr:
  7. Auron

    Ffx

    Jag har alla aeons yojimbo kostar 300000 att få tag i men man kan sänka till 232000 anima får man genom att ta malla kistor i alla tempel (i bevelle måste man ta för att komma vidare) och magus sisters det vill säga mindy,cindy och sandy måste man ha anima och yojimbo och två items som heter blossom crown och flower sceptre blossom crown får man av ägaren till monster arena om man fångat alla 12 olika i mt.gagazet (några finns ute på berget dom andra e i grottan) och flower sceptre får man genon att ta kål på belgemines valefor,ifrit,ixion,shiva och bahamut hon e i remien temple. :D skaffa mycke gil innan ni summonar yojimbo bara ett tips
  8. jag har klarat han nu...jag har valefor,ifrit,ixion,shiva och bahamut. men nu ligger jag på en boss som heter spectral keeper...då finns det 6 rutor att stå på och nu e det han som e skit svår.hehe tack för hjälpen :D :D :student:
  9. ...asså jag har inte kommit så långt jag menar seymour flux. :zzz:
  10. det e i route 131 vid pacifidlog town. men du måste klara poke ligan för att komma till sky pillar :kung:
  11. pröva att använda yojimbos zanmato!!! vad är det????
  12. ja men han tar bara bort aeonen som jag summonar + han har 70000 liv :)
  13. snälla ge tips hur man kan döda seymour på gagazet. :( ps. det e tredje gången man möter honom i hela spelet. :student: pps.hur många % ligger jag nu? <_< :medieval:
×
  • Skapa ny...