Hoppa till innehåll

Shyfool

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Shyfool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vill absolut inte störa, men jag har svarat på en gammal tråd du gjorde förut om Shamboria...UTIFALL du fortfarande skulle råka vara intresserad av svaret. ^^

  2. Shyfool

    Kalle Anka

    Ha ha, uppfattat. :lol: Såg från början inte att den var ända från 2004... Trodde inte att det ens var möjligt att göra inlägg i så gamla trådar. :o Tack för välkomnandet. :)
  3. Shyfool

    Kalle Anka

    Okeeej, googlade runt lite och hittade den här sidan. http://coa.inducks.org/comp2.php?ser=Shamb...nd=nk&pg1=1 Det verkar som om det faktiskt kom ut en sista del av Shamboria 2006 (vilket jag inte viste om, då jag slutade pemenumera 2004, eller nåt sånt...) Trådskaparen kanske redan vet om allt det här vid det här laget. :rolleyes: Om inte, så gör hon det nog nu i alla fall. :D
  4. Shyfool

    Kalle Anka

    Hahaha vilken BUMP!! Det sista inlägget var från 2004!! Ojdå... :o Haha, Blev just medlem på sidan nästan enbart för att kunna svara på den här tråden :D Har nämligen själv letat omkring som en dåre efter fortsättningen på Shamboria och blev gatt överaskad när jag såg att det fanns fler därute som undrade samma sak. :lol: Don Rosa serier som jag gillar: Så gott som alla! B) (men "brev hemifrån" är så fylld av mystik och käslor att den räknas som en av mina absoluta favoriter ;) )
  5. Shyfool

    Kalle Anka

    Okej, för att återgå till ämnet: JA, jag har också undrat över de där serierna och saknar dem uppriktigt (även om jag inte har hängt med från början av dem) och jag kan nog svara på några av dina frågor. 1: Tecknaren är ceasar ferioli (stavfel), men författarna hete Pat och Carol McGreal, Och de gör rysligt bra serier. Nästan alla av mina favoritserier som inte är av Don Rosa är skrivna av de två människorna, läs gärna själva och få er egen åsikt. 2: tyvärr är det ju nästan bara vi i scandinavien som har intresse för Kalle Anka (även om det finns utländska tecknare), så det är svårt att hitta seriers "origina titlar". McGreal låter i alla fall Engelskt så de borde ha en engelsk original-titel. Jag tycker också att det finns en viss likhet med zelda i serierna, men jag tror inte att de är religion-inspirerade. Däremot så har jag märkt att karaktärernas namn är bakvända. "Essum" blir ju musse baklänges, och "Lorac" blir ju Carol (en hyllning till en av författarna kanske....? ;) ) Jag minns att jag visste vem förrädaren i slutet var, eftersom hans namn baklänges blev "Skurk". B) Men de kan inte låta serien sluta bara så här!!? Det är ju inte ens ett slut!! Har man påbörjat något så ska man avsluta det också. :angry:
×
  • Skapa ny...