Hoppa till innehåll

Ljungan

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hemma

Ljungan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ljungan

    Trasig Mp3

    Jodå. alltid bra att använda säker borttagning av maskinvara. annars försörman hårdvara på både datorn och mp3, men om det är en sony mp3 (dock väldigt ovanligt) så finns det backups :D, Och på andra brukar man kunna "Repaira" från Cd som man brukar få med... Annars så för som Arako sa, byt den!. men testa (om det går) att ta bort all musik på den, och sedan ta ur den, Denna gången MED säker borttagning av maskinvara :P , och sedan sätt i den igen, fungerade för mig... Sen så finns det oftast en reset knapp på mp3 som man kan använda om nått strular, musiken försvinner då inte. Annars vet jag inte vad du kan göra... Tyvvär... Lycka till!! MVH Ljungan
  2. Naej. Det är inte så smart att inte ha säkra kameror, jag hitta en i gbg, och där slogs dom :( . Nästa dag i tidningen stog det "Rån i Göteborg". Och sen gick det inte o se på den kameran mer... Jag tror det var i förra lördagen som den tidningen var (Aftonbladet) Men visst, jesper har väll inte bästa sakerna på sin sida :lol:
  3. Nepp. Letat i hela borås :lol: . Inte nått hitta jag... :(
  4. Jo. tack, dom har ingen katalog online, och orkar inte åka till gbg för att kolla om dom har det :P får väll fråga min kompis gbg om han offra sig för mig... Tack ändå!
  5. Tja!. jag bara undrar om det är nån som vet vart man får tag på så kallade "fingerbikes"?. det är som en minicykel man cyklar med fingrarna, och typ gör tricks . Ni som bor i borås vet säkert vad jag pratar om nu. men jag har letat igenom hela "knallerian" o hela stan, men inte ett sk't hitta jag :( . leta hela google typ, hela blocket, tradera, o ebay, på ebay hitta jag massa men dom fraktar inte till sverige! <_< . O en på ebay sa att jag kuned komma o hämta den :lol: :P (offtopic lol). men vore välldigt tacksamt om nån svarade, eller om nån har nån gammal c ykel liggandes till salu. inte många kronor men vill så gärna ha en pga av att jag har vunnit massa "tech deck"(nån fingerboard sak) ramper. as coola, men har ingen användning av dom :( . så liksom vill ha en cykel att leka med dom i X). dock ingen bräda... Tack på förhand, Ljungan
  6. Hahaha, min farmor gör bättre animationer, och hon vet inte enns vad en dator är :lol:
  7. Wow, tackar för denna guide!!! :D, jag har gjort en sida till våran css-clan!, pm om ni vill veta länken!, (jag får nog inte lägga ut den här, reklam vettu ;))
  8. Hej, jag vill börja med att tacka denna guide!, så många tack till dig!, men nu till min fråga, vad heter ett plugin så jag kan burna/slappa/slaya/kicka/banna och allt det där, eller får man med det?, vore välldigt tacksam för svar! :D ;)
  9. Försök nu att hjälpa pojken istället för att snacka om vad en mic kostar <_< (offtopic rätt mkt ;) )
  10. Jag tror oxå att det är så att det är uppdateringar, men om datorn blir segare så är det ju klart ett virus, tror jag. Jag hade oxå det en gång, va tvungen och formatera om datorn!! :unsure: . men tästa inte att formatera om datorn om du inte har en windows xp/vista cd + drivrutiner, till t.e.x ljudkortet (Behövs endast till xp) och modekortet (Kanske behövs). Och VERKLIGEN till grafikkortet!, annars kommer du inte kunna spela några spel, vara inne på någon sida, alltså du kommer knappt kunna göra nått :P //Hoppas det går bra med datorn!
×
  • Skapa ny...