Hoppa till innehåll

Trala

Medlem
  • Antal innehåll

    80
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Trala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. "Ok", "ok" Nä, bara helt onödigt att slösa bort massa tid på att återskapa något som redan finns (tänker på publiceringssystem, hur många sådana mycket bättre har inte redan skapats? Först ska man skriva koden, sedan ska man förbättra den åter och åter, fixa massor av buggar man inte fattar sig på, mycket slit i helt i onödan, de befintliga systemen, varför tror du de finns? För att de vill att man ska använda dem! Om du behöver ett publiceringssystem är Wordpress ett mycket bra val. Domänen är parkerad och kan därför inte kommentera sidan.
  2. På första raden sparar du ned ett värde i form av en sträng till variabeln strYear igenom någon typ av dialogruta. Andra raden deklerar variabeln iYear och tar ett värde från variabeln strYear i form av ett heltal. (Gör om, omvandlar) w/e Tredje raden skriver ut att om x är du 2x år (x = värdet från iYear)
  3. nån hemsida? Vi har ett forum som vi håller på med, kommer upp i morgon. Eller ja, kommer vara "aktivt/aktuellt" i morgon. ** <- Adressen.
  4. http://data.fuskbugg.se/skogsturken/ainaworld.png Välkommen till Aina World private server. Vi har just öppnat och nya spelare är alltid välkomna. Client ** Tack för oss!
  5. Gratis host eller inte. Är man "trygg" i miljön/utseendet spelar inte vilket forum och host man använder. (Om det inte skulle vara en väldigt seg laddad sådan) Det finns flera forum med dator inriktning, spel inriktning och bara allmänna forum. För att ditt forum ska lyckas måste du ha en lockande idé om vad som ska kunna diskuteras. Varför skulle jag vilja lämna Fuska.se för att bli medlem på ditt nya forum (om det haft samma inriktning)?
  6. Den som är reqruitad kan inte ta emot dom gulden så länge han har ett trail acc, för man kan inte trada med dom :/ Jag skulle också vilja "raffa" nån, spelar som Horde på vashj :P Givetvis är man tvungen tyvärr att köpa World Of Warcraft för att RAF ska funka. Virus: Då vet jag det!
  7. Hej! Jag letar en person som skulle tänka sig att bli recruitad av mig för att bl a kunna levla tre gånger (300% xp = om vi är i samma level, annars får den som i lägre level 3 gånger xp och den som är högre normalt) så fort. Jag spelar på Shadowsong som Alliance, men det är inget krav att vi kör där. Fördelen skulle vara dock att jag kan ge oss guld (bags) köpa boost och liknande. Det enda kravet jag har är att du är aktiv och kan spela mycket, orkar inte recruita med någon slacker. Skicka ett privat meddelande om du är intresserad eller har frågor. Med vänliga hälsningar ZoZXZSSF
  8. Det som händer är om man använder ett detected cheat är att man bli VAC-bannad, man kan inte spela på servrar med VAC. (vilket de flesta har) Sedan finns det ju andra anti-cheat som t ex EAC. Sedan vad är det för mening att fuska i Counter Strike (?) inte så att man blir bättre av det.
  9. Trala

    Habbo

    Spelade typ ~2006, slutade ~2007
  10. Roligt spel! Mina piltangenter är trasiga, fick därför rätt ont i fingrarna, men det var det värt :) Vilken av banorna (eller hur man ska uttrycka det) tycker ni var klurigast?
  11. Agree http://data.fuskbugg.se/skalman01/--smiley.php.gif
  12. Hur gör man? :blink: Lägg in tabellstrukturen i databasen, skapa filerna byt ut databasuppgifterna i conn.php. Lättare blir det inte.
  13. Här har du http://www.phpportalen.net/viewtopic.php?t=4403, latmask :)
  14. Det är nog ingen bugg, han vill informera användaren att energin är slut, eller du kanske tänkte på felstavningen?
  15. if ($pw == $secret_password || $pw == $secret_password2) Sedan behöver han lägga in variabeln $secret_password2. Man kan även skapa en array/vektor med flera olika lösenord och sedan använda funktionen in_array som kollar om ett värde existerar i en en array/vektor. Man kan ju även använda en databas för att lagra konton. Finns flera metoder man kan använda, bara att välja!
×
  • Skapa ny...