Hoppa till innehåll

Gryphon

Medlem
  • Antal innehåll

    262
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Gravplatsen

Gryphon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vilka lvlar som helst får joina, själv är jag lvl 39 :P har spelat någon månad bara, som sagt skicka ett pm om ni vill veta mer
  2. Alla som spelar horde på Khadgar kanske vill gå med i en guild som jag kommer starta, behöver några till att skriva under "kontraktet" först, skicka ett Pm om ni är intresserade :)
  3. Jo, Skype har en hel del problem de borde fixa <_< En gång försvann mitt konto, då blev man inte direkt glad <_<
  4. Skämtar du :o Så man kan alltså komma in (nästan) när som helst på Silkroad? Jag la av med spelet för att man aldrig kom in, kanske dags att börja köra det igen :lol:
  5. Gryphon

    Onlinespel

    Webbspel är väl snarare spel som Tibia, Runescape, Bitefight o.s.v?
  6. Gryphon

    Onlinespel

    Vilka onlinespel kör ni? Själv har jag nyss börjat köra Dark and Light :)
  7. Har kollat att det inte finns med, men tar det verkligen flera veckor att kolla speltipset?
  8. Har skickat in tips om nya spel flera gånger men inget kommer med, och inget besked får man heller nu börjar jag bli ganska irriterad på det och undrar varför :huh:
  9. Jag kör två online spel som heter Last Chaos och Scions of Fate, båda är roliga Scions är roligt gjort medans Last Chaos är mycket fint gjort (för ett gratis mmorpg) om nån kör/börjar köra nån av dessa spel kan ni väl Pm:a mej :P
  10. Alla som är inne på den här tråden med Internetchannel kan väl skriva här (är själv inne med Wii:t eftersom internetet på datorn laggar)
  11. Gryphon

    Vilka Spel Har Ni?

    Bara Redsteel och Wii sports men planerar att köpa Zelda TP nästa månad
  12. Gryphon

    Belkin F5d7050

    Min nätverks mottagare (ansluts via bluetooth) fungerar inte som den ska, när jag sätter in den och ska installera den så fungerar det aldrig :( nån som varit med om nåt liknande?
  13. Fungerar er Wifi Connection när ni använder trådlöst bredband? För det gör inte min, den hittar Accsess-pointen men lägger alltid av när man testar om det fungerar :( vad gör jag för fel? Skulle gärna testa Wifi men kan aldrig :( :(
  14. Har laddat ner Oblivion Construktion Set för att kunna göra egena mods men nu när jag håller på att göra ett hus så funkar inte dörrarna, min spelgubbe blir fast mitt i dörrarna när man testar dem, hur ska man göra för att dörrarna ska fungera som dom ska? Ingen på hela fuska som kör construktion set till oblivon? :blink:
  15. I ett rum i Subterranean Hell så finns ett rum med en språngbräda med en sten på och när man slår på ena kanten av språngbrädan så studsar stenen upp men bara en liten bit vad ska man göra för att få stenen att studsa högre och slå till klockorna?
×
  • Skapa ny...