Hoppa till innehåll

pach

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

pach's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men hur jag fattar inte det ska den bara göra mat 123 elr för det funkar ju inte
  2. Man kan ju bygga robotar i the sims arbetsliv men jag förstår inte hur matoboten funkar skulle någon kunna beskriva det så vore jag väldigt tacksam. :D
  3. hej vilket mario-spel gillar du bäst?Jag skriver dom populäraste. :gitarr:
  4. pach

    Spelet Startar Inte

    Hej är det någon som kan hjälpa mig för jag kan inte spela the sims2 studentliv även om jag har installerat det och satt in skivan och försökt så av någon andledning startar inte spelet så snälla kan någon hjälpa mig!!!!!
  5. Hej jag behöver lite hjälp jag kommer inte vidare.Om ni undrar var jag är någonstans i spelet så är jag när man ska leta reda på den där sjömannen som har kommit igenom dimman i norra havet i såna fall om du kan hjälpa mig vad jag ska göra för att hitta honom. obs jag har hittat hans gömställe på molida Island.så då måste jag upp till det där slottet och det är egentligen det jag inte fattar. det här kanske blev lite invecklat men snälla försök att hjälpa mig. snälla hjälp mig jag blir galen för jag kommer inte vidare :verymad:
  6. pach

    Önskebrunen?

    Hejsan jag har ett problem på the sims 2 season jag hittar inte önskebrunen så var hittar man den på elektronic hobbies eller vad snälla hjälp mig!! :(
  7. Hej jag tog precis en vit glittrig kanin den så något konstigt att gå till empty room eller något liknande så att jag vill gärna veta vad den menade.Ni får gärna rätta mig om jag har fel eller nåbot sånt. :huh:
  8. Tack så hemskt mycket! :D :D :thanks:
  9. Hej jag vill köpa nytt spel villket ska jag välja :huh:
  10. Hur får man Luigi då? Eller rättar sagt när :mellow:
  11. Tack så hemskt mycket :D :thanks:
  12. Hur gör man för att låsa upp dom??? :mellow:
  13. 9/10 för igentligen vore det roligare om man kom automatiskt kommer till värld 4 och 7.men annars grymt kul :cool:
×
  • Skapa ny...