Hoppa till innehåll

Johnfusken

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Johnfusken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vilket wii-spel nördar du just nu? John Dahlberg Gustafsson Wirsén
  2. Hej jag ska köpa ps3 och jag hade tänkt sälja mitt ps2 så jag kan köpa ps3 snabbare och nu undrar jag om man kan spela p2 spel på ps3 80 gb John Dahlberg Gustafsson Wirsén
  3. Hej jag undrar mom man kan spela ps:2 spel på ps:3 40 gigarn eller måste man uppdatera stt ps:3 från sony? John Dahlberg Gustafsson Wirsén 12 år
  4. jag tycker man ska köpa: dance dance revolution hottest party första eller andra spelet, fifa 09 kanske, zelda John dahlberg gustafsson wirsén 12 år
  5. Nej man kan inte ha barn på the sims 2 på playstation 2
  6. Fiafa 08 är ett bra spel det är ett fotbollsspel midnihgt club 3 dub edition är ett bra bilspel ( midnigt club los angeles tror jag vell är bra men jag vet inte för jag har inte los angeles än) ratchet & clank är rätt så kul det är ett spel med typ ett talande djur som heter ratchet och en liten robot som heter clank och man får gjöra en massa uppdrag och det är verkligen extremt cola vapen och teknologier i spelet the sims 2 är altid roligt det är ett spel om hur man gör när man blir vuxen det kanske låter inte så kul men det är det verkligen (och du kan ju vänta tills sims 3 kommer i januri 2009. här är sims 2:s sida här nedanför http://thesims.se/ här kommer sims 3:s sida här nedanför http://thesims3.ea.com/view/pages/home.jsp?languageCode=sv ssx spelen är kul det är snowboard spel John Dahlberg Gustafsson Wirsén 12 år
  7. jag nördar just nu ratchet & clank
  8. hur mycke kostar The legend of zelda twigilight princess? jag menar bara zelda spelet. om du är intreserad av att sälja mig bara det spelet så skriv ett mail till [email protected] jag är villig att betala 330 kr med frakt.
  9. Har samma problem och jag tror man behöver gjöra en dryck som förvandlar döda sklett till den levande människa den var innan den dog och då kommer det väl hända något och så talar de om något för en det är vad jag trpr jag har inte testat det än jag har ritningar hur man gjör drycken men det är svårt att hitta grejerna så man kan gjöra drycken.
  10. Om du går utanför det första huset du fått i spelet och går till vänster och in i gången mellan ditt hus och en annans hus sennär kommer till gatan går du vänster och fortsätter tills det första huset efter bron och där kan det finnas en 2 player ikon eller om du går utanför det första huset i spelet du fått, och går vänster och går under första bron och sen går du förbi andra och sen när du kommer till tredje bron går du under den och på höger sida är det ett litet ruckel eller vad man ska kalla det och så går du in i rucklet och sen ungefär i mitten ska det finnas en 2 player ikon.
  11. Vad jag rekomenderar är att du packer ner både konsollen och kontrollen och allt annat det var med i lådan och gå tillbaks med till affären och GLÖM EJ kvittot och garantin varför du ska pcka ner allt i lådan igen som det var när du köpte det är för att dom kommer inte tro dig på affären om du kommer med en lös kontroll och säger att den inte funkar och den kommer från det paketet med playstation 2 konsollen som där det ingick denna kontroll.
  12. Hej allihop! Jag tänkte vad för något spel jag ska köpa härnäst? Så nu frågar jag er allihop när jag inte vet. Vad tycker ni? Och TACK för alla svar som kommer komma i förskott :)
  13. för att jag villha många svar så har jag skrivit i flera forum då får jag väl anmäla alla då... Vad menar du med att anmäla alla då?
  14. för att jag villha många svar så har jag skrivit i flera forum
  15. Kan vi gå tillbaks till frågan:Playstation 3 Eller Xbox 360 Eller Nintendo Wii
×
  • Skapa ny...