Hoppa till innehåll

nellar

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

nellar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. måste fråga, när du kommer till italien..där homer tar sönder den megaköttbullen, då ska man hitta en väg ut till amerika, vad är det jag ska göra göra, kommer inte på det?, tiden tar alltid slut, snälla behöver hjälp :)
  2. jag har precis samma problem, har också skrivit ett inlägg men verkar som om ingen kan?...hur långt har du hunnit komma tills nelson dyker upp?
  3. Har fastnat på den den tredje tappen tror jag, när homer och bart ska ta sig in till america , hur ska jag göra för att komma in där? Just när jag är typ i italien och jag sprängt den megaköttbullen men sen fattar jag inte vad jag ska göra härnäst! ngn som kan, jag har kämpat med det över 1 vecka snälla! uppskattar det verkligen
  4. Har fastnat på den den tredje tappen tror jag, när homer och bart ska sig in till america , ja hur ska jag göra för att komma in där? Just när jag är typ i italien och jag sprängt den megaköttbullen men sen fattar jag inte vad jag ska göra härnäst! ngn som kan, jag har kämpat med det över 1 vecka snälla!
×
  • Skapa ny...