Hoppa till innehåll

Siggan

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sundsvall

Siggan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Här på denna hemsida kan ni titta om era datorer klarar av spelens rekomenderande och deras minimum: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl Assassin's Creed finns att välja där i listan ni kommer till. :kung:
  2. Tjena alla! Tänkte berätta om ett litet problem som jag stött på när jag gjort en listen server med Mani admin plugin, metamod och wcs mod. Allting funkar skitbra förutom en sak. Vi säger att jag väljer rasen Undead. Efter att ha tagit på low gravity skillen där och så hoppar jag, så står det ändast: Your no admin, Vamous you little varmint.. Någon som vet hur jag fixar så att skillsen för de olika raserna funkar som dom ska göra? Vore trevligt med svar ganska snart. Det går bra att skicka svar igenom pm också ^^ Några av mina tankar vad det möjligtvis kan vara: När man hoppar med rasen Undead, så ändras gravitationen just för den stunden, det är det som skapar effekten att Undeads hoppar högt. Någonting i min server blockerar dock detta för att hända, servern vill bara att admins ska kunna ändra gravitationen. En annan fråga också! Jag tänkte fråga hur jag gör mig själv till admin i wcs modet. Jag har som sagt installerat Mani admin plugin, och där är jag admin, men inte över wcs modet, då jag inte heller kan använda commandet "wcsadmin" utan att få upp samma text som säger till att jag inte är en admin. Snälla hjälp mig, jag hittar inte svar på något utav detta någonstans! Om ni inte orkar srkiva och berätta själva så kan ni väll åtminstone skicka mig en länk till en tutorial hur jag ska lösa problemen eller liknande? Tack i förskott! :lol:
  3. Har gjort en listen server med Mani admin plugin, metamod och wcs mod. Allting funkar skitbra förutom en sak! Vi säger att jag väljer rasen Undead. Efter att ha tagit på low gravity skillen där och så hoppar jag, så står det ändast: Your no admin, Vamous you little varmint.. Någon som vet hur jag fixar så att skillsen för de olika raserna funkar som dom ska göra? Vore trevligt med svar ganska snart. Det går bra att skicka svar igenom pm också ^^ Tack i förskott! :gitarr:
  4. Jag skulle också tro att du är lite småkär i denna tjej, och om det är som du säger har detta hänt mig också.. men dock så var det en resa med min klass ifrån skolan. Det hela slutade i mitt fall att jag låg vid sidan utav en bäck och lyssnade till vattnet medans jag tittade på månen och stjärnorna som omringade den.. inget mer. Hur som helst så hoppas jag att det hela löser sig för dig, men kan ju inte påstå att jag själv aldrig hånglat så där vid den punkten kan jag inte riktigt greppa. Men tjejen du träffat verkar vara en jättetrevlig kompis, det lät också gulligt att du fick lägga ditt huvud i hennes knän men det lät extremt taskigt utav din kompis (värden) att börja dra i henne just då om han visste att du gosade med henne (ska vi kalla det att gosa?). I mina öron låter det som att den andra killen (värden) också kan vara lite småkär i den tjejen du gillar.. då är ju isåfall frågan vem hon gillar mest. Se till att umgås mer med tjejen, du kan även umgås med henne där den andra killen inte behöver vara och störa, se hur det går och hoppas att hon också gillar dig lika mycket som du gillar henne :student:
  5. Siggan

    Grafitti

    Ehm.. vadå inge bra? Du är visst bra på grafitti :angry: :pinch:
  6. Siggan

    Jag ser dig din taccofyllda bönkrage :D

  7. Äntligen! Jag har bara 1 flagga kvar i första byn man börjar i och jag har letat förevigt utan framgång efter den! Hoppas dessa kartor och sånt ska hjälpa mig :D
  8. Och här är jag, äntligen medlem, känd mangaritare här i Sundsvall ;) Eller iallafall på NTI skolan och Ljustadalens skola ^^

×
  • Skapa ny...