Hoppa till innehåll

Adam94

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Adam94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Om du har safehouset som man får om man så ska du: få 2 eller 3 star wanted level,sen gå in i det safehouset och uppför trappan och stå där och skjuta poliser tills du har 6 star wanted level,sen ska du gå upp i hissen så att du kommer till loftet och vänta där i 5min.Sen har du achievementsen.
  2. Behöver hjälp i slutet av spelet, har klarat 62.07%.
  3. Jag har ju sagt att jag redan har klarat uppdraget så jag behöver ingen hjälp längre.
  4. Det går enligt "tyresö", på ett ämne frågade nån vad som var roligast att göra på GTA IV och då sa han ta över korvstånd. "tyresö" sa att man: 1. Du tar upp en pistol och siktar på korvgubben utan att det är några poliser som ser att du har ett vapen. 2. Du ställer dig där korvgubben stog. 3. Du tar upp en korv (LT, LB, RT eller RB(kommer inte ihåg exakt vilken)) 4. Sen ger du korven till nån som vill köpa korv (kommer ej ihåg hur du ger bort korven)
  5. IV finns inte med, bättre o gå in på: http://www.mahalo.com/Gta4_walkthrough.
  6. Derrick vet ju om det, direkt efter uppdraget ringer Niko till han o han säger:"Shit, you did it. A bolt of lightning from outta the fucking blue."
  7. Vad får man av om man dödar Francic då?. skönaste kommentaren av Niko på detta uppdraget: Francic: Don´t miss Niko. You might hit me. Niko: I´ll hit who I´m aiming at, don´t worry. :D
  8. Det hjälpte att ta skydd vid tunnelbaneuppgången. Klarade det på första då, inte så dåligt betalt det uppdraget heller sen, .
  9. Jag vet att allt det där händer, jag sa ju att jag fick problem EFTER det när man ska ut och det står poliser där och skjuter en.
  10. Behöver hjälp på uppdraget "Tree leaf cover". Man ska åka och råna en bank med packy och 2 till. När man har rånat den får man ju självklart polisen efter sig och ska fly med pengarna. Klarar mig bra hela tiden tills man kommer till en dörr som man ska ut igenom och sen springa och hämta en bil. Dör där hela tiden för att alla poliser skjuter mig eller spränger sönder bilen jag är i. Nån som har ett bra tips hur man kan klara sig där?
  11. Tack, klarade det direkt när jag gjorde som du sa :D :P
  12. Gillar verkligen inte gtamission. Föredrar att använda mina egna lösningar. GTA är redan alldeles för lätt. Tycker man att gta är svårt bör man pröva på The Getaway. Spelet känns bara tråkigt om man kollar på gtamission. Kan inte heller påstå att han är extremt duktig på gta. Visst, han är[/] duktig men väldigt överskattad. Det finna massor av personer som är lika duktig som honom på gta, skillnaden är att det inte spelar in varje uppdrag som han gör. Själv så använder jag bara sådana lösningar om jag riktigt fastnar på ett uppdrag. GTA IV tycker jag var lite för lätt. Som tex SA satt jag fast på ett uppdrag jättelänge. Men i gta 4 så var det uppdrag jag tyckte var ruskigt svårt. (Då man är i det gamla sjukhuset och ska hämta kokain.) Jag har fastnat på det uppdraget med nu, hur klarade du det?
  13. Ett tipps är att du gör playboy x uppdraget " destruction for beginners" Då får du tillgång till ak 47an :P Går mycket snabbare att döda alla gubbarna då. Jag vet jag har ju dödat alla gubbarna, men det är sen när poliserna kommer så dör jag hela tiden.
×
  • Skapa ny...