Hoppa till innehåll

acidfoe

Medlem
  • Antal innehåll

    42
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

acidfoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. acidfoe

    Utomjordingar

    Man har hittat en planet, och man kallar dem för Planeten X . Stod i Illustrerad Vetenskap. Denna länk är inte från Illvet. http://loading.se/forum.php?thread_id=38018&page=1
  2. acidfoe

    Utomjordingar

    Planeten X? Rätt så länge har man vetat att det är ungefär samma temperatur på planeten som det är här på Jorden. Bara det att på Planten X så är det varmare hela tiden - tror dock på utomjordningar.
  3. Hur mycket vandalisering är det på din skola? Klotter, fönster som är krashade, fråt det allt möjligt. På min skola är det inte så mycket, men vissa gånger kan det vara överfullt med klotter, inte graffiti, utan klotter, över allt. Nåra snubbar som håller till i mitt område . SPL , springer runt och tror att dom är coola o.s.v... Är det mycket " skit " på eran skola?
  4. acidfoe

    Fjortis

    Attyden mot folk. Skryter mycket, men när det gäller klädstilen, så enligt mig , Wesc / JL o.s.v. Men nu menar jag inte att alla som har Wesc o.s.v är fjortisar!
  5. OZ - det gick fårut, vet dock inte om det går nu . Band of Brothers . saknar <3 . Smallville, Darkangel, Angel åt det hållet . :)
  6. Asså. inte för att raida hela tråden , men , vi kan väll inte säga vad du ska bli upphetsad av? det är typ som att säga till toaletten att inte spola, när den redan spolar.
  7. Mobbare har inget liv , dom gnäller , slör, trakaserar andra, dom har helt enkelt inget för sig. Men så fort, man kommer på något om dom, och säger det, något pinsamt, d.v.s kommer dom slå ner dig, men det kommer gå rykten på skolan okså att skolans största mobbare leker med dockor , ( bara ett exempel ) Men då blir ju dom mobbade?
  8. acidfoe

    Rökning

    Serriöst, har du ballat ur? Det är väldigt dyrt med ciggaretter redan, dom har typ gått up 1 krona, på allihoppa. Den dyraste här i Sverige är över 70 kronor iaf tror jag . & det är äns eget val om röker eller inte, menar du att droger är bättre? (Jag vet att ciggaretter är en drog, men jag menar heroin, kokain, hasch o.s.v.) Vill inte starta "Beef", men jag sa bara min åsikt.
  9. Som Movieme, säger. Visst kan du få hjälp, men det finns något som heter HJÄLP på sidan okså. Menas med att där kan du läsa , så att du kommer igång, inte för att gnälla på dig som f*n nu, men jag var tvungen att få ut det. Peace
  10. Jag gillar henne inte, men däremot kan hon sjunga! :) Finns många som har sjungit i den åldern och vart riktigt bra. t.ex Michael Jackson ( The Jackson 5. )
  11. acidfoe

    Bidleaders

    Otroligt, att slösa pengar. Hur stor chans är det att man får hem något?
  12. Beror på , men det ska man inte prata om här .
  13. Ungefär som Dj Cammy?
×
  • Skapa ny...