Hoppa till innehåll

Noname1121

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Noname1121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nice, får man fråga varför t.e.x. inte den här http://www.inet.se/artikel/6900190/corsair-hx-750w-80- funkar?
  2. Tack för svaret, uppskattar det mycket :) Chassit kommer jag att hålla kvar i då jag älskar det, men självklart kommer jag att leta upp det fast på en billigare sida. Jag hade lite svårt att hitta två par SLI-Kort om jag då skulle tänka mig att köra dubbla grafikkort, för det är väl SLI dom ska ha eller är det crossfire? Om någon här vet ett par som inte är allt för dyra och kan ge bra, eller bättre prestanda än den som jag valt :) Edit: @KalphiteQ : Om du skulle betygsätta datorn på en skala 1 - 10, vad skulle den hamna på? Och tror du den kommer göra allmänt bra ifrån sig? Tror du man kan börja med crysis på den? :)
  3. Sant, en snabb fråga, tror du den klarar att ge sig på crysis?
  4. Bytte den mot en 640gb istället, behöver inte värsting hårddisk på 1tb direkt, då detta är min första dator jag bygger också. Hursomhelst, du tror inte att det kommer bli något problem med kylningen? då jag är rädd för att den ska bli allt för varm :o
  5. Ja, jag tog den hårddisken för att jag har haft en sådan förut, och den fungerade felfritt. Men det antar jag att dom flesta hårddiskarna gör nu för tiden :) Uppdaterade bilden, något mer?
  6. Funderade på det också.. tror du man kan ta bort dom små fläktarna och slänga in en vattenkylning istället?
  7. Noname1121

    Gaming Dator

    Hejsan, är man helt ute och cyklar om man hade tänkt sig de här delarna för att bygga en bra gaming dator? Se bild :) Tacksam för feedback och om jag beställt någott hel tokigt! Skruvar, sladdar m.m har jag själv.
  8. Questa och kör olika Instances för din lvl då och då.
  9. Min specc just nu är 57/3/11 och det enda som händer när jag kastar arcane blast är att den gör damage. Men effecten som ska aktiveras gör ingenting, den stackar inte alls. Några tips?
  10. hej. jag är 95:a. Jo.. den här tjejen som jag gillar har kollat på mej då och då och vi har nästan alltid tittat på varandra ett tag, och små pratat lite då och då. Vi har kramats typ två gånger och säger hej till varandra nästan varje dag. Detta har pågåt i ca två veckor nu, och jag vill ha henne. Frågan är vad jag ska göra? Ta med henne in på toan och hångla , fråga om gillar mej och sen kyssas, jaa.. kommer inte på mer för tillfället :/ Några tips? / råd ?
  11. Noname1121

    Ska Få Ny Dator

    Hej, jag undrar om det här räcker för att t.e.x. spela tf2, css, l4d, wow utan lagg? Den har: Windows Vista Home Premium Intel® Core2 Duo CPU P7350 @ 2.00 Ghz 4,00 GB RAM-Minne NVIDIA GeForce 9300M GS (512mb) [Det är en bärbar]
  12. Noname1121

    Data Mus

    Okej, tack! :) lutar nog mot en MX518
  13. Noname1121

    Data Mus

    Hej där, nu är det så att jag ska köpa en ny data mus för att den jag hade råkade jag spilla läsk på :P Har dock hört att Logitech MX518 värkar funka ganska bra? Tacksam för svar =) (Helst nån som är gjord för FPS spel, CS, Tf2 etc.)
  14. Hej, jag behövde uppdatera mitt ljudkorts drivrutiner så jag laddade ner från Asus. Jag hittade vilka drivrutiner jag behövde och sen laddade jag den, då fanns det två mappar: Win_2K Win_XP i dom mapparna ligger olika .DLL filer och drivrutiner, men ingen .exe fil som installerar dom automatiskt :( Hur och vad ska jag göra med dom här filerna? Bamse kram till den som hjälper =)
×
  • Skapa ny...