Hoppa till innehåll

Reactor

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Alfta

Reactor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. du behöver en USB kabel om du inte har kortläsare... Priset är väl så där.. går helt klart att få PSPslim med 4gb minneskort för en billigare peng...begagnat
  2. Hallå!! Har en liten fråga ja, om man köper ett N5 Flash card till "NDS lite" är det bara att stoppa in det i konsolen och sen använda en USB kabel och lägga in spel å börja spela? eller är det inte så enkelt?
  3. Hallå! Jag tämkte höra om det är någon i Hälsingland/Gävleborg! som Chippar/flashar PSP för en billig peng!!! Jag har system version 4.00 och det är en Phat!! MVH Jonas!!
  4. Hallå!! Jag har fått lite pengar över och då tänkte jag att jag ska köpa ett nytt PSP spel och då är min fråga följande: Finns det några bra PRG spel?? har ni tips på något annat spel som går lite i RPG anda så säg till då oxå!! Tack för mig!!
  5. Som sagt.. vad är detta?? http://images.tradera.com/583/65614583_1.jpg
  6. Säljer två spel till Nintendo DS, der är Animal crossing - Wild World och Yu-Gi-Oh! - Nightmare Troubadour. Spelen är komplett med fodral och manual, och dem fungerar som dem ska. Säljer dem för 200:- st men kan även tänka mig att byta mot något annat DS spel, kom med förslag!
  7. Tjena! Jag säljer lite spel: Tekken Dark.. "PSP" 150:- eller bud Resident Evil 4 "PS2" 150:- eller bud Resident Evil Dead Aim "PS2" 100:- eller Bud GTA Vice City "PS2" 100:- eller Bud Kan även tänka mig att byta mot några roliga PSP Spel helst RPG men även annat!
  8. Okej ska prova det när jag kommer hem... tackar!!
  9. Om du inte har trådlöst nätverk måste du skaffa det eller så snikar du av grannen...
  10. Först prova att byta namn på filerna. Om det inte funkar gör en mapp som heter VIDEO och den ska vara i memory stick mappen lägg filerna där och byt namn. Tjena! nu har jag provat det oxå men får bara samma svar när jag försöker såela upp den..
  11. Hallå jag har laddat ner filmer från google video å försökt lagt in dom i min PSp men de går inte så här läggger jag inte dem -->PSP/MP_ROOT/100ANV01/MAQ00100.MP4 eller /PSP/MP_ROOT/100MNV01/M4V00100.MP4 men det går inte det står bara Unsupported Data när jag hittar den på min PSp vet någon vad som är fel??
  12. Hallå! jag har precis köpt ett PSP och jag undrar hur OCH varför jag ska uppdatera min psp jag har nu version 2.81. Anledningen till att jag undrar hur är för att jag inte har trådlöst internet,, Tack!! // Jonte :rolleyes:
×
  • Skapa ny...