Hoppa till innehåll

LeWho

Medlem
  • Antal innehåll

    69
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

LeWho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Haha älskar hur du ska försöka argumentera och för den 100:e gången tro att du vinner. Du har ingen heder eller respekt kvar i kroppen människa! För att sedan besvara din igenomtänkta fråga så har jag aldrig påstått att Iron inte får klaga. -_-
  2. Det kallas för demokrati och yttrandefrihet, jag får klaga hur j*vla mycket jag vill. Varför skulle jag skära mig..? För att det finns vissa människor som skär sig när dom är olyckliga för att få uppmärksamhet. Så du menar att jag skulle skära mig för att det finns personer som är olyckliga och vill ha uppmärksamhet och då skär sig? Det låter inte särsligt trovärdigt. Jag tycker i alla fall att det var onödigt och väldigt omoget av krook. Har också sett många andra liknande inlägg av honom och undrar varför han inte är bannad.. Man förstår ju att han bara är har för att vara omogen, störande och spammande. Precis, sådana som han borde få banhammaren över sig på en gång, har man inget vettigt att tillföra utan bara vill j*vlas, trycka ner, förtala människor och spamma här så ska man absolut inte vara här.
  3. Vilket jag skulle gjort om Boffaroffe skulle lämnat ett inlägg i tråden. Annars är det svårt att veta vem det är, och just därför startade jag denna tråd.
  4. Lycka till med att dekryptera en MD5a själv. :lol:
  5. Att kalla någon för "bög" är ett grovt påhopp mot en homosexuell person då det är negativt och ett grovt skällsord. Nu är inte JET homosexuell men det är ändå väldigt negativt och ett påhopp.
  6. Skulle du gett mig faktan i ett inlägg i tråden skulle jag sluppit whina. Hade spelat stor roll. Jasså verkligen? JET skrev "idiot" och tar man åt sig av idiot kanske man ska tänka över hur allvarligt det är, men jag skrev inga påhopp. Att sedan kalla någon för "bög" är ett grovt påhopp.
  7. Du använder ju program för att cracka själv :_ Kan du länka till en sådan hemsida? Har nämnligen bara sett hemsidor som "crackar" en MD5 som de känner igen.
  8. Bör censureras, anser verkligen att ni moderatorer måste radera påhopp ur inlägg och inte bara ge en varning och låta det stå kvar.
  9. Subway, Taco Bell och KFC is the shit! Sverige måste bli lite mer internationella. :/ Lite mer amerikanska, vi har tillräckligt mycket med kebab. Håller med helt, älskar amerikanska snabbmatskedjor. Sundsvall @ Norrland :)
  10. Nu är jag riktigt förbannad, vad är det jag ser?! http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...343&st=1332 Där kan vi se ett inlägg som är ett grovt påhopp då det betyder "bög", jag och JET svarar på hans inlägg utan påhopp, så tar någon moderator bort våra inlägg utan anledning, förklaring eller vad f*n som helst men låter hans inlägg vara kvar. Hur tänker du som gjorde såhär? Din fege jävel, kom iallafall med en anledning om du ska j*vlas.
  11. Mm, men franska är ännu sämre.Har oxå spanska. Vad f*n snackar du för skit? Franska är ett fantastiskt språk som jag älskar så tais toi. :)
  12. Loren i wow är ju baserat på wc3 loren.. en del i alla fall. så hoppas på att wc4 kommer med en bra lore så wow kan fortsätta pumpa expansioner med en schyst lore Jag tror inte Blizz bryr sig så mycket om Lore något mer eftersom knappt någon bryr sig om det. :/ Blizzard ändrar ju loren hela tiden för att förverkliga deras ideér så de stämmer ihop med loren. >_<
  13. Haha, vem skulle dekryptera genom en hemsida? Det är bara idiotiskt, smartare att dekryptera MD5 med GPU:n så får du 350 Mhash/s med ett 8800GTS, och då pratar vi inte om en överklockad GPU. Hemsidor brukar f.ö. inte cracka hashar utan bara känna igen de som finns i deras databas, alltså fungerar det ungefär som en rainbow table och även om det finns sidor som crackar MD5 lär det vara tung trafik där.
  14. Hahahaha flashback.info ligger inte bakom några trådar utan användare på sidan, f.ö. är flashback 18+. Du underskattar MD5 stort, och hackers knäcker MD5 själva de tar inte hjälp av någon skitsida. Sedan så är fuska.se's säkerhet väldigt låg, ja och fuska.nu använder sig av ett egetkodat forum. Hahaha, du var en dum jävel du. :)
  15. Låt dom hata mig.. förlåt för att jag bytte namn.. vill du att farbror blå ska lägga mig i finkan nu eller?

×
  • Skapa ny...