Hoppa till innehåll

GutenLOL

Medlem
  • Antal innehåll

    449
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    En sjöstad

GutenLOL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Chansen för att möta en shiny är cirka 1 på 8000. Detta gäller även om man breedar eller springer i gräs. Men om du breedar med pokemon från två olika regioner (europa, nordamerika osv.) så stiger chansen till 1 på 2000. Men allting handlar fortfarande om att ha tur.
  2. kolla på den här sidan så står det -->:)<--
  3. Det kommer att bli letande och massa svåra gåtor men om du inte ger upp på dom är det värt det. Men du kan säkert få det billigare någon annanstans
  4. Du kan ju börja med att kolla om det faktsikt finns innan du börjar klottra här. Men, ja, det finns, och är lätt att lära sig själv. :) PS. googlade i 5 min och hittade denna: http://www.download.com/The-Sims-2-Body-Sh...4-10292066.html
  5. Troligen så är det så att spelet inte kan stava till åäö
  6. Här är dom olika du kan möta, men det står inte hur ofta :)
  7. Du måste rita den som det visas när du ritar fel :)
  8. Det kan ju ha vart banken som tog avgift för att det var i dollar. Men en skillnad på 3000kr är bara för mycket :(
  9. va ta det igen , fast långsamt :P men asså den börjar ladda hem den patchen som jag redan har så det går ju jättesnabbt :P så liksom inte stor mening att ladda samma om o om igen :S MEN INSTALLERA PATCHEN DÅ SMARTSKALLE DET ÄR JU INGEN IDE ATT LADDA NER EN PATCH TYP 5 GR FÖR ATT INTE ANVÄNDA DEN!!! omg... Gör så här: När du installerar patchen så stänger du av din antivirus/brandvägg eller liknande. Då ska patchen patcha normalt. Det fungerade för mig. :)
  10. Warlocks med sin fear är ju inte dåligt heller ;) Och om det kommer många fiender kan man ju använda Howl of Terorr. Själv tycker att warlocks e grymma på att fly.
  11. Stäng av din anivirus/brandvägg eller nåt sånt. Jag har haft samma fel och det funka att göra det. Jag behöve göra det 2ggr sen funkar det. Du kommer behöva patcha ett tag men det e värt det. :)
  12. Ju-jutsu kai. Typ judo fast hårdare. Altså slag, sparkar och ledbrytningar ingår i det.
  13. GutenLOL

    Felsägningar!

    Hur pinsamt får det bli? ;: Värre en så kan det nästan inte bli :)
  14. GutenLOL

    Spydde

    Kul det var för han som rigde då ;:
  15. GutenLOL

    Dunkin' Donuts

    Det finns bara en sak att säga: ;:
×
  • Skapa ny...