Hoppa till innehåll

mario

Medlem
  • Antal innehåll

    456
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Vallentuna/Stockholm

mario's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. mario

    2 Frågor

    Dynamisk? menar du trådlös eller kabel? btw, vill hälst ha en mer "säker" ip bytare. så att internet inte kommer åt min "riktiga" ip.
  2. mario

    2 Frågor

    1:da frågan: Vet ni nått bra program som rensar registret? så här långt så hag jag använt spybot search and destroy, för att jag har har problem med så mycket spyware o virus. först så måste jag få bort spywaren, så jag använder spybot search and destroy och adaware 2007 pro (vill ha xoftspySE men har inte cd key'm/cracken). saken är att spybot's assistent program kollar efter register ändringar live. och den frågar jätte ofta. så vet jag inte vad jag ska svara på. så nu värkar det som om jag har blockerat flertals av mina program tex limewire och vanliga windows dll's, det står då jag startar datan att den inte kan starta modulen... :/? De två dll'serna heter: nfwbohyg.dll msvheeom.dll -------------------------------------------------------------------------- 2nda frågan: Om ni vet nått program som kan byta sin ip, om inte program då nöjjer jag mig med en sida som gör det. och ja, jag har letat massor men dom funkar bara inte, då jag kollar upp min ip på en ip tracker tex www.whatismyip.com så står det min riktiga ip :/.
  3. Tror jag inte, det hännder typ bara när jag ska ta ner fönstret... Det hännder också för min kompis som jag kör med ibland. :S Och så fryser hans spel ibland pga fläkten också. Men det har nog inge med saken o göra. :huh:
  4. Meh, jag kan inte tänka mig att han som jag fick reda det ifrån ljög... Det måste den personen som han fick reda det ifrån ha gjort. Och det var nog dom IT ansvariga som sa det. Mysko... Men jag får se vad dataläraren kommer få för svar från IT ansvariga då. :huh: (om dom nu kommer att svara ;: )
  5. Datorerna i den skola jag går i är super blockade... Man kan inte ens installera Java ´.´ Jag har frågat min datalärare om han kunnde fixa det, han sa att han skulle försöka... Så han har skickat en förfrågan till de IT ansvariga. Inge svar än, vad jag vet iaf... Men saken är att jag har hört att det kostar för skolor att installera Java pga att skolor är typ en värksamhet/företag (man måste typ köpa nån license), men inte hemma för att det är för privat bruk eller nått... zomg :angry: Är det sannt? PS: det ska (nog) bara installeras i min klass, kanske var derför det kosta, ugh... :cry: kommer inte riktigt ihåg vad han sa när det kosta o så... :zzz:
  6. Asså det är så irriterande om man kör online (som jag då gör) och mitt i allt så krashar det... Om man nu har kört länge i en match, så helt plötsigt krashar det mitt i allt.. Allt helt i onödan. Och hur irriterande är endå inte det. <_< Det är både irriterande för mig själv och andra. Det finns ju dom som joinar ett spel o sen drar ut snabbt (specielt jobbigt när man har fixat många spelare med bra lag)... Då så kommer balansen i o'balans. Man vill ju inte att dom tror att jag är en sådan noob... :unsure: Man kan ju få dåligt rykte, (men det är inte så trovärdigt endå, liksom... vem kommer ihåg nått sånt litet och sprider det till alla) :rolleyes: Ialafall... Hjälp skulle sitta finfint! :gitarr:
  7. mario

    Kan Jag?

    Hörredu, jag har också laddat ner det nyligen. vad sägs om att vi kör lite tillsammans. :lol: pma mig efter min e-mail. jag har min swipnet som registrerings adress. o jag vill inte berätta den till allmänheten. :P o jag vet inte kåden till den, så jag kan inte ändra till min hotmail häller. :rolleyes: så ja, du får pma mig och fråga efter min hotmail om du vill köra lite med mig. så skickar jag den till dig. ;)
  8. Jag har testat det här hemma nu. och jag fick det att funka här iaf. så nu är det bara att testa om det inte är blockat. :D det ser jag värkligen framm emot. ;) Du har nog inte mer på lager kan jag tänka mig. så tack så mycket för hjälpen. :cool:
  9. Jag visste inget om det där innan. så nu har jag läst lite men nästan inte fattat nånting. är det då man trycker F9 när man sätter på datorn? eller vad man nu trycker. jag tänkte testa mig framm men sen ångra jag mig.. detta är ju en övervakad dator.. så jag kan bli bannad om jag fipplar för mycket. du får ge mig en liten instruktion för att jag vågar inte experimentera med datorn i ööh system läge 0.o? vet ej vad man skall kalla det lol. eller hmm.. dos föresten? men iaf som jag sa innan jag vill inte fippla runt så mycket, så jag inte kommer in på något som inte har med saken o' göra. så ja.. säg nu i tydliga detaljer vad jag ska göra. OBS!: och du skall veta vad som hännder. om du bara gissar.. det e okey om du gissar ja, men det måste du säga då.
  10. wååt! lux... aja.. men jag jobbar på det. och så vill jag kunna jämnföra dom här datorerna med datorerna på ett annat ställe som är typ lika blockade. en till bra anledning: kunskap är alldrig dåligt att ha, eller tjaaa... lol dom som vill vara dumma.. för dom är det nog rätt så farligt. men jag vill vara smart. :P Fler förslag någon?
  11. Blockad :( LAWL! me hunger after how bad these computerssesh areh. :angry: (är hungrig efter att veta hur dåliga dom här datorerna är) man måste ju typ översätta för att ni värka vara så petiga när det gäller regler här på fuska.se. exempel: jag så kallade, flodda i en thread som jag gjorde själv i spamforumet. jag säger bara r0000fl!! det är ju endå ett spamforum lite kul kan man väll få ha ibland. XD
  12. lol ja. jag har själv hittat flera saker/sidor som söker igenom (som kräver java osv). btw, inte äns lärarna har fått installera lärdomsprogram. haha erkänn det Aehr3 h4åx40hr3h 0f7eh d0å0åå0m. :evil:
  13. Jag kan inte använda java.. <_< usch o fy.. jag har bara hittat en massa sidor som kräver java o så. jag måste veta en sida som inte kräver det. tack endå för hjälpen. :rolleyes:
  14. Vet nån någon sida där man kan mäta en dators hastighet? jag vill veta för att jag vill se hur snabb skolans datorer är. OBS: MAN KAN INTE LADDA NER NÅTT KNAPPT ELLER KOLLA INSTÄLLNINGAR/EGENSKAPER! tack!
  15. det är bara att spara, inge fara för mig. Bara att jag inte blir lurad av dom, och köper nått som är för dyrt. Jag vill bara spara mycket pengar genom att köpa visa saker på ett visst sätt. ;) Men tack! mer hjälp skulle sitta fint. så det är bara att säga vad ni tror.
×
  • Skapa ny...