Hoppa till innehåll

dodlaz

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Säger ej

dodlaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. dodlaz

    Ljud Inspelare

    Jag letar ett program som kan spela in ljud från min dator (windows 7) när man snarkar. När jag söker på Google så hittar jag bara program för iPhone och android. Det programmet ska göra är att spela in ljudet när det överstiger en vis ljud nivå. Någon som vet något sånt program?
  2. Jag har fik hjälp av en vän. Som hjälpte mig. Jag fixade det genom att stänga av internet. Tackar i alla fal
  3. Jag har precis köpt första Assassin's creed spelet. När jag spelar spelet så lagar spelet till så fort jag anfaller, blir upptakt så att vakterna anfaller och pick poking. Det varar ca 2 sec som spelet står stila och sedan funkar det som det ska göra utan lag eller andra problem. Det är väldigt jobbigt att spela så här. :( Så hur fixar jag detta??? Jag kör en 64 bits dator med Windows 7. Tacksam för svar. :)
  4. Jag har precis köpt första Assassin's creed spelet. När jag spelar spelet så lagar spelet till så fort jag anfaller, blir upptakt så att vakterna anfaller och pick poking. Det varar ca 2 sec som spelet står stila och sedan funkar det som det ska göra utan lag eller andra problem. Det är väldigt jobbigt att spela så här. :( Så hur fixar jag detta??? Jag kör en 64 bits dator med Windows 7. Tacksam för svar. :)
  5. Jag har börjat med hemsidor men nu skulle jag vilja ha hjälp med ett Script. Jag skulle vilja ha ett JavaScript som gör om man kommer från en vis del av min hemsida så ska man länkas till en annan annars ska man länkas tillbaka. någon skriver EX min hemsida/meny.htmldå ska meny.html kolla om man kommer från min hemsida eller någon annans.om det kommer från min då länkar den vidare till EX meny2.htmlMen om personen kommer någon annars stans så ska personen skickas tillbaka dit personen kom från. Är tacksam för hjälp.
  6. Tackar för hjälpen :D
  7. :_ Ja det där vet jag men jag vill vetta hur man gör så att jag skriver ex. dm3 och då blir 3 uphöjd automatisk utan att jag behöver trycka på en massa knapar.
  8. jag har 2010 var hitade du den funktionen?
  9. dodlaz

    Ord Ändrar Progam?

    Jag undrar om det finns ett program som kan uphöja ett ord när man skriver något EX. dm3 och då ska 3an uphöjas och sedan ska man kuna skriva vanligt igen. Vanligaste programet jag skriver i är OneNote. Tacksam för svar. :)
  10. dodlaz

    C#

    Jag har nyligen börjat att program era i C# Och nu har jag fastnat med min kod så jag undrar om det är någon som kan hjälp mig att fixa det? :rolleyes: Det jag vill kunna mer med min kod är att räkna antalet bokstäver totalt set. Så här långt har jag kommit. :( Tacksam för svar. using System; using System.Text.RegularExpressions; using System; using System.IO; class Program { static void Main() { // 1. // Array to store frequencies. int[] c = new int[(int)char.MaxValue]; // 2. // Read entire text file. string s = File.ReadAllText("text.txt"); // 3. // Iterate over each character. foreach (char t in s) { // Increment table. c[(int)t]++; } // 4. // Write all letters found. for (int i = 0; i < (int)char.MaxValue; i++) { if (c[i] > 0 && char.IsLetterOrDigit((char)i)) { Console.WriteLine("bokstav: {0} Antal: {1}", (char)i, c[i]); } } string array = File.ReadAllText("text.txt"); char check = 'a'; int count = 0; CharEnumerator ce = array.GetEnumerator(); while (ce.MoveNext()) { if (check == ce.Current) { count++; System.Console.ReadLine(); } } } }
  11. kan du för klara mer nogran hur jag gör för att göra det du förslog :)
  12. jag kan inte koma in i den datorn jag har försökt flera gånger om
  13. jag vill ge ett program till min lilebror som ska raderas efter ett par dagar. Och jag kan inte komma in i hans dator och göra såna grejor i hans dator som du WASD förslog. så jag vill att han trycker på en bat som kolar vilket datume det är och radera filen om det är rätt datum eller mer. om det inte är rätt datum så startars programet.
  14. Jag är nybörjare att programera. Så jag behöver hjälp att göra ett program som ska radera filer som jag har valt att delitas ett vist datum. nåtig så här ska den seut fast det ska fungera :) echo off start filnamet.exe del (datumet) filnamet.exe Jag har letat på google och en masa fomum mm....
×
  • Skapa ny...