Hoppa till innehåll

ProCheater

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ProCheater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det beror på, min kompis blev bannad i 4 månader för speedhack. :huh: Men är det ngn som har tstat som kan berätta hur det gick? Förut ¨så blev man inte temp bannad, man kanske blev bannad i 5 månader eller så. Men nu är det temp ban. Okej :)
  2. Det beror på, min kompis blev bannad i 4 månader för speedhack. :huh: Men är det ngn som har tstat som kan berätta hur det gick?
  3. haha så du "VIP" här eller ? Jag la bara ut en guide och sen så skiter jag i om du tycker att jag är opålittlig.
  4. Jag vet ej om det här fusket ger hög ping, men jag känner flea som har fuskat och blivit upptäckta pga hög ping. Och det här är bara en guide till HUR MAN LADDAR NER fusk. Ärligt talat bryr jag mig inte om ni blir avstängda :lol:
  5. Här har ni en liten guide på hur man fixar fusk till Source såsom Wallhack och Aimbot För att det här ska funka måste du börja med att ladda ner en trial version av WinRAR Följ bara den här länken http://www.download.com/WinRAR/3000-2250_4...cdlPid=10745708 och tryck sedan på Download Now. Spara den sedan på skrivbodet, eller var du nu vill ha den. Sen är det dags för att ladda ner själva fusket och det gör du på http://www.tobys.dk/cs/hack/cs_hack.php?vi...mp;GameType=CSS . Som du ser på sidan finns det väldigt många fusk att välja mellan, men jag rekommenderar den här att använda sig av fusket på den här länken http://www.tobys.dk/cs/hack/hack_download.php?Id=81 Det fusket heter Royal Hack, och har både utmärkt aimbot och wallhack. Den är helt virusfri och jag har använt mig av fusket då och då under 3 månaders tid utan några som helst problem När du har hittat ett fusk du vill ha så trycker du på DOWNLOAD HACK CLICK HERE. Om du har gjort allting ätt så ska det komma up en ruta med WinRAR loggan (Typ 3 böcker med ett skärp runt) Tryck på öppna, och WinRAR startas (I Den här guiden så beskriver jag hur det ser ut när man laddar ner Royal Hack, men det sr ungefär likadant ut på alla cheats) Du får nu upp 3 filer som heter TobysCheat.txt , RoyalHack v1.0 och en länk till en toby sida. Markera RoyalHack v1.0 och välj Extract To. Välj sedan en plats dit du vill extrahera mappen (Te.x Skrivbordet). Sedan får du en mapp på skrivbordet som heter RoyalHack v1.0. Öppna mappen och tryck igång en .exe som heter Public-1d. Då ska det komma upp en liten ruta Där det står Copyright 2007 Roylhack.com. Låt rutan vara kvar och starta sedan bara Counter Strike Source. Hur man gör med aimboten får du lista ut själv. Men jag rekommenderar att inte spela på VAC-säkrade servrar, annars riskerar du att bli avstängd i några månader från Steam Det här var min första guide så den kanske inte är så bra men jag hoppas ni gillade fusket, och att det funkade Skriv till [email protected] om du har några frågor :rolleyes:
×
  • Skapa ny...