Hoppa till innehåll

tFreaK89

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

tFreaK89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det kommer inte till PC och anledningen är att dom inte vill förlora så sjukt mycket pengar på att folk laddar ner spelet istället för att köpa det.
  2. Ehum... jaha säger dom det, tror inte riktigt att dom tänkt sig för här men vi får väl se.
  3. Tog du verkligen ner en låda? Tror knappast dom har riktiga ps3 lådor med konsolen i ute i en ICA butik, har sååå svårt att tro det faktiskt. Dock hade jag trott om det var ett promo ex som dom inte bytat ut utan det står 60gb kartonger kvar för att visa.
  4. Du blir inte besviken om du köper en det kan jag lova dig, och klart kommer priserna bli bättre men ps3 kommer alltid vara värd sitt pris :) Sen kommer ju en ny 80gb Bundle snart och den ska ha samma pris som 40gb. Det är lätt värt det :) Sök efter exklusiva ps3 spel så ser du lite av vad som kommer, dom är riktigt bra kan jag lova dig =) Har du någon konsol nu?
  5. Köpte min ps3:a för att den fungerar som en super bra mediamaskin, man kan spela, se blu-ray, sitta vid internet, se film, kolla bildspel, spela musik... ALLT :D
  6. Jag hade sålt 360 och köpt ett ps3. Det känns så skönt när man säljer sitt 360 haha :lol: Har haft ett, men när jag köpte ps3 så var det bara woow och det känns så fortfarande, köp det!
  7. Xbox 360 har ju varit ute dubbelt så länge som ps3, och ändå ligger ps3 nära deras försäljningssiffror, see?
  8. Detta är ju det enklaste valet du gör detta året Du ska köpa PS3 helt klart, annars gör du ditt livs misstag!
  9. Ta ditt fanboy snack och tjata med det någon annan stans. PC kommer ha finast graffe det är väl klart, sen ps3 sist 360. That's how it is.
  10. [qoute] Nej, grafiken kommer vara i princip densamma som på Xboxet. : P Inte direkt, men ni ska få se, det kommer bli större, snyggare och bättre, that's why we love sony and PS3 :wub: [qoute] Bioshock kommer slå ut Xbox helt och hållet när det kommer till PS3 , btw PS koncernen har inte gjort sitt stora genombrott än men det kommer , då har xbox inget att säga till om. I totally agree!
  11. För att? För att den här tråden inte är till för att sitta o jämföra Ps3 spel med PC spel.. Och Uncharted har väll bäst grafik bland spelen i 360 o PS3.. Förstår ej vad du försöker säga Air.. Att PC har bättre grafik? Det visste jag redan. Bioshocks grafik och design > Uncharted. Bioshock kommer till PS3, vänta bara när det har släppts till ps3:an då dom gjort det från scratch, wow det kommer bli såååå mycket snyggare.
  12. Men xbox är ju faktiskt också en del av ämnet. Och admin har verkat acceptera det. Men när vi börjar prata datorer så går det för långt. Eller ska jag förtydligare ´mig ännu mer? Vissa verkar inte se att PC inte står med i jämförelsen, det står ps3 mot xbox 360 inte mot PC so leave it OUT. Aircondition: Till dig så säger jag att vissa sa att Uncharted var det snyggaste i konsol grafik. Och ja visst det går kanske att jämför mot PC men inte i denna tråden OKEJ?!!
  13. vad kan det bero på, jo att psn e kasst, xbox live kanske kostar men det äger, snart ska man ju tillochmed kunna hyra filmer där. wooow, det ska man snart i psn också, Men varför är psn så "dåligt" ? PSN är så mycket bättre än 360, vi har en webbläsare vad har ni, ååh inget? Vi har ett helt mediacenter vad har ni? En konsol som.. ja den duger väl att spela på. Och du har fått 4 RROD? Price the lord, jag hade slängt möget och köpt en konsol som håller!
  14. tFreaK89

    Spel

    Yaay då kan vi lira :D
  15. Skulle Uncharted: Drake's Fortune ens vara nära spel som Crysis och World in Conflict grafikmässigt? Okunniga personer, dessa "många". Crysis är på dator lille vän, dator ligger fortfarande före grafik mässigt, och crysis är waaay overrated, alltså väldigt överskattat. Uncharted har dom väl sagt snyggaste konsol grafik, ta då inte in crysis som är på PC. Exakt! Sluta jämföra PC och PS3 .... Någon mer som förstår, det var på tiden. PC är fortfarande bättre grafikmässigt framförallt eftersom man kan ju byta hur mycket man vill bara man har råd att köpa nya graffe kort etc, det kan man ju inte på t.ex ps3, du kan ju inte köpa nya grafikkort etc o sätta in där, så därför kan vi inte jämföra dessa.
×
  • Skapa ny...