Hoppa till innehåll

nilson

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

nilson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Skrev förut att jag behövde hjälp med att komma ut från Silent Hill 4 The room. Nu behövs inte de längre. I stället nu skulle det vara trevligt att få veta vilka spel ni kan rekomendera att köpa. Kom gärna med förslag. vilka spel gillar ni? Vad för spel skulle ni rekomendera att köpa? Skriv gärna!
  2. Dom spel jag tycker e suepr bra just nu e Silent Hill De kanske e något?
  3. Skrev förut att Jag behövde hjälp med mynten men det behövs ej längre...Nu har jag hittat guider till alla tre :-)
  4. Jag tycker alla Silent hill spelen e super fräcka. Skit bra spel :)
  5. nu har jag fastnat igen :-( Jag är nu vi den delen där man hänger folk. ett rum är de ju människor redan händga och ett annat där de e tomt. Man ska visst dra i repen och jag fattar inte hur man gör. Snälla hjälp! Sen finns de ju ett par handklovar som sitter fast i galler och på en sak som jag ska vrida på. Hur i hela världen hitttar jag nycklen till handklovarna eller hur tar man bort dom? Behöver hjälp snabbt.
  6. Ja de första myntet med en orm på finns i barnvagnen i den tömda poolen. Den andra myntet finner du i rummet där Angela ligger. Det treje myntet finns i den påse som e fast i sopnedkastet. Det e bara att slänga ner de sex pack juice eller vad de e för nåt i sopnedkastet. Gå sedan ut helt och hållet mellan huset finns soporna där ligger påsen. Och där i finner du de tredje myntet. Hoppas detta var till hjälp.
  7. Nu e de så att jag har fastnat och jag blir inte klok på hur i hela världen jag ska komma ut. Jag är i Silent Hill Historical Society (Museet) Jag är bland fängelsena och är nu i ett rum där man Hittar en nyckel på golvet sen släcks lampan och en massa kryp kommer för att öppna dörren Igen behövs en 3 siffrig kod. Jag vill gärna ha hjälp med vad den koden e Vad e de för kod dit? Snälla hjälp.
×
  • Skapa ny...