Hoppa till innehåll

Dinglo

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dinglo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Aa har gjort det förrut men det finns bara 5 olika slags bollar och de jag vill ha och sett finns inte med...( min skiva stor på winning eleven 10 ) det kanske inte finns samma bollar som ps6 ( det är samma spel men detta heter istället we10 )
  2. Tjena, Var for alla tag på dom så snygga bollarna och så? ( själv har jag bara fula ) Ser på youtube alla har värsta snygg bollar hur kan man få dom ? ( spelar ps2)
  3. Tjenare, Har spelat pes6 ganska länge nu men min skiva heter "winning eleven 10 " ( har för mig det är kinesisk skiva och namn ) Men jag vill ha en bra pes6 guide vet ni non ni kan skika eller ni själva ? Snälla om ni har skika eller skriv. Det finns många fina avslut,tricks,skills,dribllingar,allt Kan ni skika plz!
  4. Kan non säja hur man gör en rabona chip please?
  5. Tja har We10=winning eleven 10 på ps2 vill göra bicicleta vet ej hur man gör och den tricket som man skkjuter med höger eller vänster bakom andra foten kan ni säja hur man gör? snälla svara om ni vet not Winning eleven 10 2007 = Pro Evolution elr not men kan non svara är ni snälla!
  6. aa men tänk om det finns repa vad ska jag göra ?
  7. aha okej men kan det bero på att jag inte har memmory? aha okej men kan det bero på att jag inte har memmory?
  8. Aha men spelet är ingen fel På , den funkar perfekt den stannr alltid när jag får ceremony.. Men Tack Endo För Svar :D
  9. Godag, jag har PS2 och jah har ett spel som heter " Winning eleven 10 " ( Det finns ingen forum om de spelet så jag tar upp det här ) Det är fotbollspel okej nu börjar jag ... När jag kör cup och vinner och så då sen ska jag få ceremony för jag har vunnit så laddar det ett tag sen laddar den saktare och till sist stannar den och det är trokigt för man har värsta kör många matcher och sen ingenting så kan jag få svar vf stannar den ? ( Allt är bra med spelet det är så bara när jag ska få ceremony )
  10. Är det bra da chippad asså är det inte dåligt för PS2:n
  11. Vad menas med chippa asså har sett några säja om du har chippat ps2 går det och lägga in mods? jag forstor inte kan non förklara och hur chippar man ps2 / är det bar o chippa?
  12. Vilken sida kan man ladda ner gta san andreas utan problem? och som har lite MB?
  13. asso vad finns o göra på gta san andreas ps2 det är inte som data vad är roligt och göra när man har till ps2?
  14. What Is Subaru Imprezan ? Du har skrivit Subaru Imprezan finns ju i verkligheten i san andreas..
×
  • Skapa ny...