Hoppa till innehåll

Raeven

Medlem
  • Antal innehåll

    140
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Raeven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur får du veganer till idioter? :P
  2. Skulle varit bra att få veta vad sidan heter.
  3. Och varför skulle du ge oss den här informationen om du inte vill att den ska användas för mycket så de kan ta bort buggen? Sluta.
  4. Vad tycker du ska åtgärdas? Man kan inte bara skriva att regeln är otydlig och inte komma med en åtgärd, ge förslag på hur man kan formulera om regeln isåfall?
  5. Jag tror att Guggo har gjort sin poäng förbannat övertydlig här flera gånger och ni fattar fortfarande inte?
  6. Det kanske verkar så, men de som verkligen har druckit under sina morgontimmar på lan vet att drycken är guld värd. Själv hatar jag energidrycker för de är så koncentrerade, så jag tycker Jolt passar bättre. Det är inte gott, men det gör susen.
  7. Jo, men eftersom pornografi är strängt förbjudet kunde jag inte kopiera det hit. Lider med dig :(
  8. Poängen är att man ska gå in på http://sv.wikipedia.org/wiki/ Klicka på slumpartikel och slumpa tills du kommer till ett personnamn, tex: Magnus Uggla, Joakim von Anka (väldigt dryga exempel). Det namnet du får fram är nu namnet på din mobil och dina mobiler som du kommer ha framåt i tiden. Inget går att ändra. Du kan icke undvika detta öde, om du fuskar och säger "mobil" istället för ditt mobils namn kommer du få en evig förbannelse över dig. FEL: Jag ska bara hämta mobilen, sen kommer jag. RÄTT: Jag ska bara hämta Winston Churchill, sen kommer jag. Om du känner att du inte är beredd för detta tagande så råder jag dig att stänga ner tråden och återgå till Vänner & Relation och Kärlek. Jag har en iPhone 4 och den heter från och med nu Martial Mbandjock.
  9. Kan någon ge han i rött lite mat?
  10. Hur kan du kalla det här för trolling? Har du ingen empati alls för vår utsatte vän? FY!
  11. Woah woah, vänta lite. Jag är inte insatt i datorer så väldigt men du får en JÄTTEBRA dator för 20k. Frågan är om det inte ens är mindre (?)
  12. OMGWTFBBQ Personen under mig berikar salamandrar?
  13. Du lär dig inget om musik på estet, du lär dig dansa polka och måla en ladugård sen är det färdigt. Alternativt kanske du får spela lite musik i en grupp och spela gitarr.
×
  • Skapa ny...