Hoppa till innehåll

cathrine

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

cathrine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det var som du sa, tack så jättemycket för hjälpen. har äntligen kommit vidare nu... :))
  2. Hm... Tänkte också på det, problemet är bara det att lådorna kan jag inte flytta på för dom är för stora, sedan så finns det två mindre lådor men dom kan man inte ställa sig på för man hamnar alltid brevid dom... Vet inte hur jag ska göra...
  3. Vi har kommit fram till gods castle tror jag det heter, man kommer dit när man har lagt alla dom tre pärlorna på plats så kommer det upp ett slott (??) mitt i havet och där ska man spränga olika väggar, hämta skatter m.m. men vi har fastnat i ett av rummen där man ska hoppa över låder med en eld till andra seidan för att tända elden på andra sidan också. Problemet är att vi inte kommer över för vattnet höjer och sänker sig, så när man hoppar över och kommer precis till slutet så släcks elden av vattnet.... Snälla, är det någon som vet hur man ska göra???
  4. Är det någon som kan förklara för mig hur man ska gå tillväga när man gjort nästan allt. Man har tagit död på så gott som alla spöken, lampan är tänd inne i slottet å jag är uppe på taket med koopa :lol: men jag kommer ingen vart.... Har försökt allt men jag får inte död på honom..... Han kastar eldbollar på mig har jag för mig.... :huh:
×
  • Skapa ny...