Hoppa till innehåll

Nitronisse

Medlem
  • Antal innehåll

    131
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Valbo så klart!!

Nitronisse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag tycker att det ska finnas mycket pistoler typ D.Eagle Five-Seven Sig-Sauer p225 compact glock 17 18 19 20 m.m.m. Och många automatgevär typ G3A3,Bullpup(steyr aug),M4,M16,AK-4,ak74,ak47 m.m.m. Vad tycker ni? Skriv!
  2. Nitronisse

    E3

    det är en i sverige också i sommar
  3. du är tydligen en sån som inte fattar vad jag SKRIVER.. Jag skrev att jag ville veta om nån kunde en sida med andra fusk än hög acc fusket men det gick tydligen inte in i din hjärna efter som att fuska bara har hög acc fusket!!!!!!!!!!!!!!
  4. Det är ingen idé att ni skriver nån sida somn brara har fusket JIH345 för att det suger!! Men om ni kan nån sida med andra fuska än bara det så skriv gärna!
  5. Jag vill inte vara taskig men en del verkar vara lite inkompetenta.. Fuska har ju bra fusk men engelska fuska sidor är 10000000 gånger bättre men man måste ju kunna lite engelska också.. För mig funkar fusken som jag har tagit från G**e*******.com jag vill inte berätta sidan en liten hemlighet!!
  6. Man kan boka GTA:San Andreas på webhallen!!!!!!!!!!!
  7. Jag har en Qtek 7070. Kolla kvalitén på bilden! http://www2.blocket.se/view/2182035.htm
  8. Jag har The Sims Boustin´Out och kan koder så att man mår hur bra som helst får alla saker får alla "socials" (när man pratar med andra o.s.v jag kan t.ex göra break dance, moon walk, Berätta skvaller mm.
  9. Först ska du köpa NFSU Sedan ska du köpa Worms 3D NFSU är bättre men man vill ju variera lite grand.
  10. Jag har en Qtek 7070 vad har ni för mobiler?
  11. NFS:4 finns redan det är även kännt som NFS:Road Callenge
  12. GTA:San Andreas kommer att komma ut till PS2 det 4:e kvartalet 2004 (i USA) och det kommer lag om till julen i Sverige
  13. Vad är det ni inte förstår. Jag vill veta vad ni tyckere om spelet inte få frågor om vart man skriver in fusken. SKICKA ETT PM TILL MIG ISTÄLLET!!
×
  • Skapa ny...