Hoppa till innehåll

ericaa

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ericaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag skulle också köpa ett expanisionpaket istället. Prylar går att ladda ner gratis på internet, och det är onödigt att slösa pengar .
  2. Min favoritsida är www.modthesims2.com . Iförsig måste man bli medlem för att få tillgång till alla downloads, men det är bra ändå. En svensk sida som är bra annars är xetsims.be . Där finns inte så mycket grejjer, men många snygga kläder, och det är lätt att förstå.
  3. Detta är ganska komplicerat men jag ska försöka förklara från grunden. Först går du in i mappen Mina Dokument - Ea Games - The Sims 2. Där ska det finnas en mapp som heter Downloads. Om inte, skapa en själv. Sedan skapar du en ny mapp någon annanstans, tex skrivbordet, som du döper till förslagsvis 'Downloads till the sims 2'. Sedan går du in på en downloads sida, exempelvis www.modthesims2.com. När du sedan hittat det du vill ha (Klädesplagg, hår, smink m.m.) klickar du på download (eller liknande). Spara sedan filen i din egna 'Download till the sims 2'-mapp. Detta för att lättare håll reda på allting. SE TILL ATT DU HAR RÄTT MESH TILL FILERNA! Oftast ingår det en mesh i filen, men i vissa fall måste du ladda ner en själv. Detta brukar stå på sidan du laddar ner ifrån. För att kunna använda downloads använder jag WINrar, men man kan säkert använda andra program också. Dessa program används till att extrahera filerna, så att du får rätt filer till spelet. Såhär gör du: 1. Högerklicka på filen du laddat ner. 2. Klicka på extract, extract here eller liknande. 3. Nu får du fram antingen en mapp, med samma namn som din download fil, eller själva sims2pack/.pac-filerna. (Öpnna mappen så finns filerna där). Ibland kommer även en 'sims readme' fil med. Dessa behövs inte. Sims2Pack : Dessa är det bara att dubbelklicka på och sedan klicka på installera så kommer de rätt. .Package : Dessa filer ska placeras i 'Download'-mappen som du skapade/fanns i the sims 2-mappen. Antingen markerar du bara .pac-filerna och flyttar dessa till download-mappen, eller så kopierar du dem. (Om du kopierar filerna behöver du inte ladda ner dem igen om du skulle behöva avinstallera.) Som jag sa är det ganska klurigt och svårt att förklara, men efter några gånger kommer man in i det. Lycka till! ;)
×
  • Skapa ny...