Hoppa till innehåll

Hajen

Medlem
  • Antal innehåll

    453
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    location unknown

Senaste profilbesökare

3916 profil visningar

Hajen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. deagle + tactical knife, ump45 är också bra.
  2. full på en onsdag är inget gott tecken. Även om det gäller någon shot så är alkohol inget man dricker till vardagen.
  3. Hajen

    Wow Skämt =d

    Dessa små skämt postades upp på blizzards forum innan tbc kom, så de har hängt med ett tag. Rogues do it from behind Paladins uses protection Warriors just charges Warlocks summons his friends Priests watches and helps Shamans uses toys Hunters aims for the head Druids likes it naturally minns inte vad som ska stå efter mages dock. Kan vara svårt för de yngre på forumet att förstå skämten, vilket antagligen är lika bra. :P
  4. Wario Ware Touched för det repar din touch-screen mer än något annat spel.
  5. det är typ en på milijonen att alla fyra är sönder det kanske är så att mitt ps3 är för gammalt för rockband har en 60 gb för gammalt ps3? knappast! har man köpt en konsoll så uppgraderas inte prestandan i de andra modellerna av samma konsoll, visst hårddisken har ökat men det är allt. Dessutom så är ju 60 gb modellen något av en beta verison av PS3 för den har ju haft sina problem, med blu-ray läsaren o.s.v. Men de har inte satt in starkare komponenter, bara mer slittåliga i de övriga ps3 konsollerna.
  6. Hajen

    Processor?

    Vilket märke är det på dem? Jag har hört att Ace nätaggregat tydligen går sönder snabbt och presterar inte så bra som den ska för sitt Watt-antal. Det är alltså inte så bra att köpa det billigaste hela tiden. HKC, aldrig sett det märket förr, dock brukar Jula sälja bra grejer. Men du har en poäng, och hur ofta köper man ett nätaggregat på ett lågprisvaruhus liksom?
  7. Jag tycker om att utnyttja dem. :) supa ner dem och dylikt.
  8. Hajen

    Processor?

    Om man inte är dum i huvudet och har märkesfobi så säljer Jula billigare och mer effektiva nätaggregat. ^^
  9. Symantec är företaget som har gjort Norton Antivirus, pröva att avinstallera Norton istället för att söka efter Symantec. Du avinstallerar Norton genom att gå in i "lägg till eller ta bort program" som du kan hitta i kontrollpanelen. glöm inte att ha ett annat virusprogram i närheten av dig annars kan det bli en sorglig historia.
  10. Hajen

    Nfs Porsche

    Testa att ladda ner spelet, och se om det funkar då. Kom ihåg att det är inte olagligt att ladda ned ett spel som du redan äger så du behöver inte oroa dig för det. Det är iaf hur jag uppfattat det som.
  11. Chinatown Wars ger dig mest GTA för pengarna, men om du tyckte enormt mycket om GTA - Vice City (som jag) så kommer du inte att bli besviken när du spelar Vice City Stories.
  12. Min gamla hdd är en IDE och min nya är en SATA hdd.
  13. Hajen

    Mw2

    Det krossar MW2. Jaså? Uncharted 2 kickar MW2 rumpa. MW2 var inte så bra enligt mig och de flesta håller med mig, iallafall de som spelat Uncharted 2. Ja om du letar efter ett PS3 spel så är Uncharted 2 mycket bättre eftersom att det är oftast roligare att spela fps på dator. Jag har båda spelen fast MW2 på PC då, och skulle aldrig kunna tänka mig att spela MW2 på PS3, men det är jag det.
×
  • Skapa ny...