Hoppa till innehåll

Desu2

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Desu2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Varför är 000webhost så populärt? Har sett att minst 3 användare på det här forumet använder det. Aja, ontopic. Förbättra? Koden går inte förbättra då den är plågad med ett stort antal errors. Gör om all kod och kolla konstant med http://validator.w3.org/ Många av felen är relaterade till kod biten som innehåller scriptet för ERROR. När det gäller spel. Om du känner dig billig så kolla på jesper.nu och "låna" idéer om vilka spel du skulle kunna lägga till. Annars for Vector TD ett bra spel att lägga till.
  2. Håller med WASD, börja med html. Om du vill kan jag "låna" en av mina lärares introduktions dokument som går igenom Xhtml och CSS. I så fall skickar jag det via PM och plockar bort alla referenser till läraren och skolan.
  3. Inte för att jag tror att du bryr dig, men om du ska syssla med php och databaser så se till att folk inte kan utnyttja hål i systemet för att utföra SQL-injections. Ett typiskt exempel på injektion på dåliga webbsidor är att gå in på en login sida och skriva nånting som användarnamn och skriva "' or 1=1 --" i lösenords rutan (utan citations tecken). Även saker som page= kan utnyttjas om dom vet vad dom gör. Fast dom flesta hålena är tilltäppta. Ett exempel på ett hål som fanns med i ett förbyggt forum (kom ej i håg. Var nått med php i alla fall) så fanns det ett hål då du kunde injecta genom att plocka bort allt efter ui= och ersätta med skadlig kod. T.ex ui='UNION SELECT FROM (kom ej i håg resten). Tror det finns verktyg som kan kolla din sida efter hål genom att utföra automatiska test på sidan. Googla det.
  4. Det stämmer väldigt bra. Ryktet är även sant. Det finns hackers som får jobb för att dom hackat sig in på deras webbsida/server. Dom som håller på och snor konton och gör "deface" i ren "ond" gärning ska egentligen kallas "crackers" om jag inte minns fel.
  5. Desu2

    Böter

    Fick du böter då? Du sa aldrig om du verkligen fick det eller inte. Cyklisten i fråga var väl nån jävla moral kärring/moral gubbe. Det är inte så mycket att göra än att göra som du sa. Ser du personen igen så råder jag dig att tuta allt vad du kan så du skrämmer fanskapet.
  6. Jag har haft samma problem och jag har ett antal lösningar du kan prova. men först behövs information. Vilken router kör du med? Vilken dongel kör du med? Vilket operativsystem? Hur långt ifrån är du från routern? Vad är din dongel placerad? Botten mellan eller högt? Ålder på datorn. Vilka tider strular det? Version på firmware på router? Och om routern har det, vilken hårdvaru version körs? (kolla på botten av routern)? Svara på dessa i ordningen som jag angav dom. Kommer ange lösningarna senare. EDIT: Ska ta mig en god öl nu. Skål.
  7. Detta beror troligast på att dte har skett en ändring i BIOS av okänd anledning. Eller så är din boot.ini trasig av någon anledning. Tyvärr är jag extremt dålig på att ge support över nätet, då jag hellre befinner mig i närheten av datorn. Det säger dock inte att jag är askass på att ge support. Går på en IT skola och har sysslat med datorer sen jag var 6 år gammal. Så jag kan en hel del. Börja med att skriva in exakta meddelandet. Oavsett språk som visas. Skriv det i en reply till din topic. Du skulle kunna använda ubuntu + wubi för att komma åt Vistas systemmapp. Då kan du leta efter boot.ini Gå in på http://www.ubuntu.com/getubuntu/download och tanka ner Ubuntu ISO. Bränn den sedan till en cdskiva. När du bootar upp datorn. Prova att trycka in F8 eller F12. Om du gör rätt ska det komma fram en meny som låter dej välja vilken media som ska bootas. Välj att boota från CD-läsaren. När den startar upp. Välj att köra live-version. Finns inget sånt alternativ välj att köra på Default. Om den går in i en installations fas så avbryt. Om inte detta sker så bör ubuntu starta en Live version. Alltså ett OS. Den kommer inte installera sig av sig självt utan din tillåtelse. Så det är lungt. Nu kan du använda denna live-version för att komma åt hårddisken. Börja med öppna Computer filen. Eller om den defaultar till svenska. Välj ikonen Datorn, eller om det heter Den här datorn. Kolla vilka hårddiskar som finns tillgängliga. Kolla om du kan välja något annat än Filsystem/Filesystem. Finns inget annat så välj den och kolla i HOST mappen. Nu ska du vara inne I C: hårddisken som originellt finns med vista. Leta i HOST mappen efter en fil som heter boot.ini Hittar du en sån fil så dubbelklicka på den och välj "Visa" eller "Show" Kopiera all text som finns i den filen eller notera den. Öppna firefox och logga in på fuska.se (Om ubuntu har lyckats få ditt internet att fungera). Sen Skicka ett PM till mig med texten. Förhoppningsvis hittar du en sån fil som heter boot.ini Om inte detta fungerar eller om du inte kan bränna så kontakta mig via PM så fixar jag så att jag kan chatta med dig så ska vi se om jag kan lösa ditt problem. Notera dock att jag studerar och har inte alltid tid med sådant. Ursäkta eventuella stavfel. NOTE: Jag är lite osäker om mappen verkligen heter HOST. Jag kan inte kolla nu p.g.a att jag inte har en Live version av Ubuntu eller liknande distro på mig.
  8. Desu2

    Seg Dator..

    Problemet måste vara windows. Jag ser ingen annan lösning än att sluta använda windows. Eftersom det är en väldigt effektiv trojan som tar över din dator och gör din dator obrukbar.
  9. Eller så kör ni nån Linuxdistro. Blir svårare att spela då, men då slipper ni alla fall sånt här trams.
  10. Jag är allmänt ointresserad av pokémon. Men jag har dock fastnat för Lucario. Han är fan awesome.
  11. För mig kom det en uppenbarelse som uppmanade mig att jag klarat av spelet. Det kom även upp ett meddelande om att jag skulle i framtiden börja snusa röka och dricka. Nej men ärligt alla får samma slut i det spelet. ALLA!. Ingenting att diskutera om det.
  12. Stå ut med det. Det gjorde jag och jag jag lever och mår bra. Stog ut med liknande skit i 9 år. Sen kom jag till gymnasiet och som tur var så var det ett lite mer seriöst gymnasium.
  13. OMG NEJ VI KOMMER ALLA DÖ! Nej fy fan jag har varit med om värre. Sluta fjanta er. Dock kan det bli besvär för trafiken. Och det är troligen det som aftonhoran har tagit och hypat över.
  14. Desu2

    Fläkt

    Du kan ha vilken jävla storlek du vill. Troligtvis måste du då modifiera chassit lite (skära ut ett hål i chassit). Tror inte du ska syssla med sånt här. Jag utgår från att du är väldigt oerfaren. Lämna in den till service nånstans. Eller så går du en pc-kurs.
  15. Desu2

    Hjälp Snabbt!

    Va fan sysslar du med? Istället för att stå som en kissnödig unge mitt på ljusa dagen så kan du ju ta och berätta vad det är för dator. Exakt vad du vill göra samt vilket operativ system du kör?
×
  • Skapa ny...