Hoppa till innehåll

Bananskal

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Bananskal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har spelat med Lucas sen spelet släpptes, men har bytt till Luigi nu :) Varvar båda men är det matcher som gäller spelar jag med Luigi :)
  2. Man märker ju ganska snart vilka som är invandrare och vilka som är etniska Svenskar. De som inte sköter sig ska ut.Varför ska Sverige betala för de som inte sköter sig och hjälper till?
  3. Det enda Perelli vill ha är ngn liten tjej som kan sjunga ._. Tyckte du skulle gått vidare, riktigt bra (Y)
  4. Bananskal

    Tribal Wars

    1. Tribal Wars är inte "grymt".2. spelar ni skiten så kommer ni fasta i det. 3. tribal wars var ok i början, men sen öppnades hundra j*vla servrar. 4. du kan bara bygga 2 byggnader åt gången, vilket gör spelet oändligt segt. 5. när man kommer in sent i en värld är det redan kört eftersom supernördarna redan har skapat en jätteklan som har 1000-tals byar i sig och är omöjlig att hålla stånd mot eller komma med i eftersom man måste i stort sätt anteckna sin livshistoria för att få vara med. 6. spelet är mer eller mindre en exakt kopia av "travian" eller vad f*n det nu heter. 7. det är roligare att rita i paint. jag vet eftersom jag var med från början, då spelet bara fanns på engelska och hade 2 servrar (worlds). Mm, instämmer helt. Jag blev medlem på den engelska sidan på värld 1 och var den 3644;e som blev medlem(eller ngt sånt) Tyckte det var kul fram tills värld 6 sen blev det otroligt tråkigt. Det första tribal-wars systemet var bäst tycker jag(Inga bågskyttar och beridna bågskyttar, skicka "coins" mellan byarna osv.). I början var jag med i de bästa klanerna. Nu har dom ca 24 världar (senast jag kollade) och jag har inte spelat på 1,5-2 år. Jag blev medlem för 3 år sen (våren 2006)
  5. När jag tog så dåligt som möjligt fick jag 29 B) :DVanligt 105(kan vara för att jag dricker aldrig kaffe/alkohol, bor på landsbygden och tränar bra. Som bra som möjligt 128 :D(bytte kön till kvinna och fick 133..)
  6. Omoget i högsta klass. Men jo jag fick, eller en gjorde en HS på mig häromdan. Det var så att vi på skolan drog och skulle spela golf (mini golf), och vad alla vet så finns det jämt en pajas i varje klass. Vad tror ni att han gjorde? Jo han skulle överdriva i vanlig ordning genom att skjuta iväg golfbollen. Den for över halva golf planen och sedan landade den förbaskade skit bollen rakt i huvudet på mig. Det lät som "plonk", som tur var det ingen hård, utan en gummi boll. Fick ett rött märke på pannan resten av dagen. Träskalle elr vad? :D
  7. Med gameshark o action replay går det.
  8. Jag använder FF och det har hänt ett par gånger.
  9. Bokmärkerna var för äckliga där, så jag byter tbx till FF
×
  • Skapa ny...