Hoppa till innehåll

TheNewCake

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Värnamo

TheNewCake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det första jag märkte är att länkar på startsidan till nyheterna inte längre fungerar. Länkarna går till "#" istället för till nyheten.
  2. Samsung Galaxy Nexus, bland annat på grund av skärmen, men sedan har den en "ren" version av Android 4.0. Vilket är något som de flesta (alla?) andra mobiler saknar. De flesta tillverkare väljer att lägga på ett eget "skal" runt Android, där det finns en del appar som inte går att avinstallera och sedan större eller mindre skillnader (se bara på Acer Iconia A501-plattan - med Android 3.2 och ett skal som liknar Android 4.0 på många sätt).
  3. TheNewCake

    The Conduit

    Spelet verkar vara roligt, har kollat en del på det och jag ska nog köpa det.
  4. 1. Nej, det behövs inga nya för tillfället. Ska jag säga, vad jag har märkt. Även om de som finns nu för min del skulle kunna dela ut lite hårdare straff. Jag vet att de bara följer reglerna, och de gör de rätt i. Men det är såklart min egna åsikt... 2. Soad_Token, skulle jag tro. Om jag fick välja någon av dem. Han är den enda som jag har sett (som sagt var, är ganska ny...). Har säkert sett de andra, men inga som jag direkt lagt märke till. Du borde dessutom lägga till ett till alternativ, någon annan. Skulle jag välja fritt, så behöver jag mer tid på mig att kolla igenom medlemmarna. Men vad jag sett verkar Raptomex passa ganska bra. Jag själv är moderator på Fuska.nu, och kan säga att jag där uppskattar när folk kommer med tips på olika personer som skulle passa (som hjälpmoderatorer där...). Men inte på detta sättet. Detta gör att de som "satsar" på att bli moderatorer (vilket är en hel drös), och inte får sitt namn uppräknat, kan ta (väldigt) illa upp. Så nu vill jag passa på att säga... förlåt, till de som inte fick sitt namn uppräknat av mig.
  5. Det beror såklart på vilka spel du har till Wii just nu. Men jag utgår ifrån att du inte har några förutom Wii Sports. Om din mamma gillar Zelda, så rekommenderar jag The Legend of Zelda: Twilight Princess. Om du gillar racing spel, så kan jag rekommendera Excite Truck eller Mario Kart Wii. Om du gillar spel där man måste tänka mycket, så rekommenderar jag Big Brain Academy for Wii. Vill du hellre ha fighting spel, då skulle jag säga att Super Smash Bros. Brawl är alternativet för dig. Välj vilket sorts spel du vill ha, och sedan ser du rekommendationer.
  6. Testet genomfördes, maskinen, även kallad LHC (Large Hadron Collider) startades 09.30 lokal tid. Först klockan 13.00 fortfarande lokal tid så hade man fått upp protonerna i den hastighet de skulle upp till. Hastigheten som protonerna skulle upp till är närmare exakt 99.99% av ljusets hastighet. Large Hadron Collider Maskinen ligger 100 meter under marken i Schweiz, den är 27 km lång och byggd i en stor cirkel. Det har tagit 14 år att bygga maskinen och kostat runt 55 miljarder svenska kronor. Det var en svensk som invigde maskinen och tryckte på start-knappen. Vem det var kommer jag inte ihåg just nu. Maskinen drar en massa elektricitet, och jag är glad att jag slipper betala elräkningen för maskinen... CERN CERN är "labratoriet" där LHC finns. CERN stog för Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, men man har sedan dess bytt namn och numera står det för Organisation Européenne pour la Recherche Nucléaire. Man har endå behållt samma förkortning. Vid CERN finns det just nu 8000 forskare som är anställda på heltid, och totalt 26000 anställda. Det var även CERN som var med och grundade World Wide Web. Svarta hål Vissa tror att de kan skapas svarta hål, och det är klart. Det kan det nog... men risken är extremt liten. Skulle ett svart hål bildas, så är risken mycket liten igen att det skulle sluka jorden. Med största sannolikhet skulle det svarta hålet bara bli mindre, och det vill säga försvinna. Fast där vet man inte riktigt, ett svart hål kan dessutom bli större. Då skulle större delen av jorden försvinna. Tester Om jag inte minns helt fel så skulle de få protonerna att krocka den 10 december 2008. Innan dess så kommer de genomföra ett flertal liknande tester. Det enda forskarna var lite oense om var om svarta hål blir större eller mindre. Själv skulle jag satsa mycket på det andra alternativet. Varför Man gör detta för att återskapa ett "Mini-Big-Bang", detta för att ta reda på hur hela universum skapades. Man letar bland annat efter Higgs partikel, men man hoppas även på att hitta lite andra partiklar. Skulle försöken framöver lyckas, så har vi tagit ett steg närmare att få reda på sanningen om våran existens, hur stort, det vet vi inte. Du kan hitta mer information här: http://lhc.web.cern.ch/lhc/ Källa: http://lhc.web.cern.ch/lhc/ www.wikipedia.org
  7. Jag har en Wii Adapter och kan därför köra live på de spel som tillåter detta spelläget. 1. Wii Sports 2. The legend of Zelda: Twilight Princess 3. Metroid Prime 3: Corruption 4. Mario Party 8 5. Fifa 08 6. Excite Truck 7. Super Mario Galaxy 8. Super Smash Bros. Brawl 9. Mario Kart Wii 10. Big Brain Academy For Wii Spel som jag klarat till 100% av de ovanstående: 1. The legend of Zelda: Twilight Princess 2. Metroid Prime 3: Corruption 3. Excite Truck 4. Super Mario Galaxy (5. Big Brain Academy For Wii 6. Super Smash Bros. Brawl 7. Mario Party 8) De inom parantes, har jag klarat så långt att jag låst upp alla saker. Men att det exempelvis finns vissa Stickers, Trophies eller högre poäng går att få. Följande lista är i hur mycket jag spelar vardera spel, 1 spelar jag mest. 1. Super Smash Bros. Brawl 2. Mario Kart Wii 3. Metroid Prime 3: Corruption 4. The legend of Zelda: Twilight Princess 5. Excite Truck 6. Super Mario Galaxy 7. Big Brain Academy For Wii 8. Wii Sports 9. Mario Party 8 10. Fifa 08
  8. Jojje3: Jag använder mestadels Wii-Moten. Det går att ändra knapparna, och om inte det hade gått så hade jag nog också använt Game Cube-kontrollen.
×
  • Skapa ny...