Hoppa till innehåll

Miniagge

Medlem
  • Antal innehåll

    46
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Miniagge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fail. Sedan så finns det ett köp och sälj forum. Haha märkte nyss det, fast dom få gångerna jag använt den så har jag haft dom inne i ca en två låtar. Och jag tyckte dom passa här då dom fungerar utmärkt till en dator men om någon mod är inne så kan dom gärna flytta denna till köp o sälj forumet.
  2. Allå, har ett par in ear hörlurar som jag inte använder längre så tänkte att jag skulle kunna sälja dom här. Har först ett par hörlurar, dom har jävligt bra ljud, köpte dom för ganska mycket pengar för 1 år sen men har aldrig haft användning för dem, bara använt dem ca 3 gånger med min ipod. http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_40977_1.jpg Notera att det där inte är mina, mina är lite snyggare (enligt mig) och har MYCKET bättre kvalitet. Tror inköpspriset var 3-500 kr är dock inte säker. Vill väll ha 1-200kr för dem och notera att dom ALDRIG är använda. Skickas i ett brev eller ett vadderat brev. Går att använda till datorn (Då borde du ha en bärbar eller någon adapter som gör att kabeln blir längre) Ha det bra. Kan även tilläggas att det är en 3mm jack och att den har en mikrofon och en sak som man kan klicka på för att svara osv.
  3. Är inte witch elf det jag letar efter då? Såg på youtube
  4. Tänkt skaffa trial idag... så bra om någon svarar.... dem 2 vikitgaste frågorna : Villken class är mest lik Rouges? Villken server är det många svenskar på .. eller villken lirar ni på?
  5. eh står ju warhammer där nere..ELLER OJ ! Trodde det satt ihop ... Flytta tråden :) ?
  6. Hej det är så att jag har tänkt på att börja med warhammer online. Tycker det ser kul ut å så men har lite frågor.. Har hört att man inte kan döda för lvls... utan bara questa.. är det sant? Någon bra server ? vill helst spela med nån av er lr något som gärna skulle kunna hjälpa mig + så skulle vi kunna spela tsm (: Villken class är närmast Rouge ? Vill altså ha en gubbe som har 2 vapen och slår i ett högt tempo.. Kan någon tipsa villken class jag letar efter. Finns det instanser ? Ja.. tror det var allt .. SNÄLLA svara :)
  7. Fått hjälp tråden kan låsas + gärna tas bort
  8. Serriöst ? :O!

  9. JA, KLART JAG ÄR.

  10. Tror Jag kan göra gruppen... Fasst roligare om jag vet om folk går med i den så... Skriv alla som vill till [email protected]
  11. Wtf.. är du SHOJAKOB?

  12. Haha serriöst... Schysst att lägga upp? ALLA kan det... ?
×
  • Skapa ny...