Hoppa till innehåll

smuzdorn

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

smuzdorn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jepp ska skriva när jag bytat nätagget
  2. har beställt ett nätaggregat nu.
  3. har du fått det att funka nudå?
  4. Vet någon annan vad det kan vara?
  5. Nätaggregatet bytat. funkar inte de heller.
  6. nope. kylpastan bytad. dragit upp fläktarna och sånt. inget nytt. samma sak
  7. Ja. prossecorn går upp till 95% typ när det händer. tror inte prossecorn är isönder eftersom den är helt ny ju. vad för saker kan vara felet då? För dålig kylning kanske. Såg en film på youtube där dom hade ett spel som låg runt 30fps, sedan tog dom av processor-kylningen medans datorn var på och spelet körde så gick fps'en snabbt ner och frös sedan. Har du användt kylpasta och har du en bra kylare? kylaren på prossecorn är bra, men kylpastan vet jag inte. snackade om det igår med en släkting som jobbar med datorer och han ska komma hit idag och byta kylpastan för att se om det funkar, Tror ni kanske det kan gå sen?
  8. Ja. prossecorn går upp till 95% typ när det händer. tror inte prossecorn är isönder eftersom den är helt ny ju. vad för saker kan vara felet då?
  9. smuzdorn

    Datafel, Fryslagg

    Hej, för ett tag sen köpte jag nya delar till datan, En amd athlon x2 6000+. Asus m2n-Xe moderkort. Asus geforce EN9500GT ett nätagg. ace 450W. och 2 gig minne, Men när jag spelar så funkar det en liten stund, sen börjar det fryslagga. går ner till 7-10 fps och stannar där i 10-15 sekunder sen börjar det flyta på igen. sen fortsätter det så hela tiden, vad kan vara felet? jag har testat o köra minnena separat, byta grafikkort, och bytat till en sata hårdisk. inget har funkat. snälla hjälp mig.
×
  • Skapa ny...