Hoppa till innehåll

HardRock

Medlem
  • Antal innehåll

    40
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Senaste profilbesökare

1212 profil visningar

HardRock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag skall inte fira Halloween, konstigt nog. Jag är kristen och är ej troende. Tror alltså inte på gud. Ateist. Men skall säkert kolla på någon Skräckfilm, för det älskar jag. Skall nog se på [REC]. Den ser väldigt bra ut. Sedan skall jag väl se på The Texas Chainsaw Massacre The Beggining. Om ni vill ha tips för fler skräckfilmer, så skicka mig ett PM. Jag svarar så fort jag kan. //HardRock.
  2. Du är en tjej, för jag tror de flesta killar inte har på sig rosa kläder. Det går dock att ändra kön till flicka. Jag ser att du är en pojke, fast det är du ej. I övrigt tycker jag de kläder du har på dig är väldigt normala för tjejer att ha. //HardRock.
  3. HardRock

    Religion

    musik kan va som en religion. Nej, musik kan aldrig vara en religion. Religion och musik är helt andra saker. Musik kan man lyssna på hela tiden. Då man inte kan be hela tiden. //HardRock. beror väll på hur många som lyssnar på den sortens muisk? Nej, det finns ingen kristen musik, eller religions musik överhuvudtaget. Så nej, det beror på inte vilken musik man lyssnar på. Du har uppfattat det fel. Det kanske finns någon genre inom religionen, fast musik är inte i närheten av samma som religion. Det är två annorlunda saker. Det går alltså inte att jämföra. //HardRock.
  4. Som jag samtycker är det bra att starta sådana här trådar. Så att alla får tycka till om något bör förbättras. I övrigt, nej. Jag tänker fortsätta lägga in "//HardRock.". Ingen bestämmer vad jag skall göra. Det är min ensak. //Hardrock.
  5. Jag tycker verkligen inte några nya moderator skall tillsättas. Dessa vi har just nu tycker jag uppför sig väldigt bra. De är aktiva och gör sitt arbete, så bra de bara kan. Jag tycker dock alla moderatorerna gör sitt jobb. De är aktiva och håller koll på forumen, och om någon har brytit mot någon regel. Har haft ett flertal diskussioner med några av moderatorerna på sidan, och de är verkligen trevliga och gör sitt arbete. Kanske i framtiden, om någon moderator inte är aktiv, så bör han tas bort. Men som det ser ut nu är allting bra. //HardRock.
  6. Gillar mycket Undertaker och Matt Hardy. Det är de bästa. Undertaker - Grymma attacker, väldigt stark och grym finisher. Matt Hardy - Snabb och teknisk, som är väldigt bra för en wrestling-karaktär.
  7. det var väl i sommras som bensin priset låg på 12-13kr och diesel på 14-15kr.priserna brukar öka på sommaren då alla ska på semester. Nej, för några veckor sedan. Jag tror det var tre veckor sedan, så låg bensinpriset på över fjorton kronor. Det är väldigt mycket. Den kommer gå upp mer senare i framtiden. //HardRock.
  8. Du kan söka på Google, för Google är din kompis. Du kan hitta allt där som man inte kan hitta. Jag kan försöka hitta någon hemsida till dig som är om kristendom. Här har du en hemsida om bra fakta om kristendom; http://www.to-life.se/kristendom.htm Hoppas det hjälper dig. //HardRock.
  9. Det du kan göra när du är i skolan. (Om ni nu går i samma klass), att du frågar henne ut på bio, och sedan om hon svarar ja, så bara var vänlig mot henne. Och betala hennes biljett. Det skulle vara väldigt snällt och omtänksamt. //HardRock.
  10. Kul film, den var helt okej i mina ögon. Skulle inte kunna göra bättre. Skulle inte ens kunnat lägga in den på YouTube, så där har du mitt svar. //HardRock.
  11. Bensinen är väldigt dyr, fast den har gått ner väldigt mycket. Tror den har gått ner 2 kronor på några veckor. Det är väldigt bra. Nu hoppas vi att detta bensinpris inte komma höjas mer. För det var väldigt dyrt för några år sedan. Jag tror det dyraste bensinpriset var över 14 kronor. Jag tror nog det kommer höjas mer än 14 kronor inom kort tid. Det är ju ekonmisk kris nu också, så detta blir nog ett väldigt stort problem. Jag kör själv så klart ingen bil. Jag är mindreårig för det. Men mina föräldrar kör heller inte så mycket bil nu för tiden, på grund av att parkeringsplatserna är väldigt dyra. Och min fader vill inte betala 220 kronor på en hel dag. Det är väldigt mycket pengar. Men min mor kör också väldigt mycket bil. Fast hon bryr sig inte så mycket om parkeringspriserna och bensinpriserna. Hon får ju ändå betala allting, det är då hennes ansvar. //HardRock.
  12. Jag tycker att homosexuella skall ha samma rättigheter som vanliga människor. De gillar bara killlar, det är inget fel på det. Det är samma sak med lesbiska, de gillar tjejer och det kan vi inte göra någonting åt. Det är deras privatsak. Alltså deras kärleksförhållanden. Det finns alltså inte mycket mer att göra åt den saken. Jag är själv ingen homosexuell typ, jag har ju en tjej. Men jag skulle ändå aldrig vilja vara en homosexuell typ. I alla fall om jag tycker det är helt okej att vara homosexuell. Hoppas ni fått svar av mig. //HardRock.
  13. HardRock

    Religion

    musik kan va som en religion. Nej, musik kan aldrig vara en religion. Religion och musik är helt andra saker. Musik kan man lyssna på hela tiden. Då man inte kan be hela tiden. //HardRock.
  14. Det finns många läskiga filmer som jag har sett. Men jag kan säga några av de. The Texas Chainsaw Massacre The Beggining, Wrong Turn 1 och 2, The Hills Have Eyes 1 och två. Och många fler. Jag är ett skräckfan, så om du vill ha tips om fler filmer, så skicka mig ett PM. //HardRock.
×
  • Skapa ny...