Hoppa till innehåll

Aiida

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Aiida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad är det som inte funkar med ditt trådlösa nät?:) Är det att du inte vet hur du ska få friendcoden eller är det fel på självaste.. nätet?
  2. DS lite :P Svart! Glöm inte att köpa Animal Crossing wild world också (A)
  3. Hejhej. Mariospelen kanske vore något? :) Själv tycker jag Animal Crossing Wild World är väldigt roligt. Men det kanske inte du tycker. Mario-spel lär man sig utantill & i Animal Crossing upptäcker man nya saker hela tiden. Eller ojdå. Om du inte gillar Action så ska du kanske inte köpa Mariospelen. Aja. Shit the same x)
  4. Hejsan. Jag har inte hittat en ENDA aktiv ACWW-tråd. Men här är en. Jag kommer vara inne idag från 12:00 till 13:30 & 16:00 till 17:30. Jag har mina portar öppnade och jag kommer vara inne här på Fuska om ni vill kontakta mig. Namn: Aida Stad: Pariz Friendcode: 4081-8781-5876 Ps. Finns det NÅGON aktiv medlem här som spelar Animal Crossing Wild World?
  5. håller med B) Vart finns dom då? :meddum: Kan du läsa ? (= Den är till höger om forumsknappen. Men måste ni vara så otrevliga? För att han inte riktigt förstod meningen här på Fuska.se så behöver ni inte vara så -- otrevliga. Pf. Väx upp, säger jag bara.
  6. Hejsan. Just nu är klockan 22:53. Jag kommer vara inne till (KANSKE) 12. Min friendcode är: 4081-8781-5876 Namn: Aida Stad: Pariz /Aiida. Hare härligt. :) Man går runt i en värld med en massa djur. Man skall betala räkningar åt Tom Nook så får man ett större hus. Det gäller att få så många invånare som möjligt i din stad. Så var trevlig. :) Om du vill veta mer och vill att jag ska berätta så kan du skicka några frågor till mig (i ett meddelande) här på Fuska. /Aida i Animal Crossing
×
  • Skapa ny...