Hoppa till innehåll

Hayna

Medlem
  • Antal innehåll

    297
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örebro

Hayna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur får jag vädret , tiden och datumet på låsskärmen? :) Tack iförväg <3
  2. Iphonen återställs inte när man använder Redsnow.
  3. Tjeanre! Jag har problem! Jag kan inte se eller höra när folk pratar på css , jag kan heller inte prata för det kommer inte upp någon symbol! Har kollat att jag har aktiverat voice på inställningar in game :P
  4. Jaha oj , men såg att den låg på första sidan på Runescape.
  5. Jag testade det men användaren kommer inte upp på cmd. Testade också kontrollpanelen men det gick inte heller.
  6. Okej förlåt att jag inte varit så aktiv , men mitt cmd hittar inte själva användar kontot och det finns inte på C:/Users häller vad ska jag göra? / Hayna :)
  7. Tjenare! När jag skickade in min dator på support hos sida gjorde dem en extra adminstratör. Jag kan inte ta bort den via användarkonton och inte med kommandot net user hej /delete , kontot heter hej. Men det hittar inte kontot! Hur kan jag ta bort kontot? Tack i förväg! EDIT: NU får jag Åtkomst nekad System fel 5 ...
  8. Hayna

    Sony Vegas

    Tjenixen jag har ett problem med Sony vegas pro 10! Tydligen så kan jag inte se effekterna som finns på Sony vegas. Det är bara såhär : Om ni kollar högst upp till vänster så är det inga effekter bara MEdia Bins.
  9. Jag har testat flera olika , men inget av dem fungerar riktigt.
  10. Tjenare! Min permissions funkar inte jag har lagt in i globalusers och globalgroups men det står fortfarande att jag inte har permissions , skulle någon kunna hjälpa mig via TeamViewer? =)
×
  • Skapa ny...