Hoppa till innehåll

Linkyboy

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Linkyboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag kan bara ha 99r nu, behöver mer men jag kan inte hitta vart jag kan fixa det. Hjälp? :( :rolleyes:
  2. Och just det, som jag frågade innan. I byn under Death mountain så finns det en familj i ett hus som har bivit förvandlade till döskallar. Den största döskallen i mitten säger att man ska bryta deras förbannelse, någon som minns hur man gör?
  3. Sången har jag :) Jag todde inte att man skulle in i Goron, men går dit nu! Tack så jättemycket för hjälpen! ;)
  4. Nej, jag är fortfarande liten. Alltså, jag är precis i början av spelet. jag var hos zelda precis som sa att jag skulle gå till death mountain, så jag antar att jag ska dit. Navi säger hela tiden att jag ska dit och hitta en sprutial stone, så det är väl det jag får ta och göra.
  5. Men va? Vad är det för något? Nu är jag förvirrad. Jag är på väg mot death mountain nu, eller jag är i goron berget. Vad skulle jag göra? Menar du den där zombin som hoppar på en och dödar en direkt?
  6. Hej! Jag har kört fast! Jag tror nog att mitt huvud har slutat att fungera för stunden. Jag ska upp till death mountain, men jag förstår verkligen inte hur man gör! Går man inte ner i hålet som är under stenen på kyrkogåren? Jag har spelat spelet innan och har starkt för mig att man gör så. Men jag förstår inte hur jag ska få upp dörren nere under marken. Sen så undrar jag också hur man ska hjälpa dem som har blivit förvandlade till döskallar nere i byn. Är det bara att slå till de dör eller? Hoppas att någon kan hjälpa mig! / Brud med hjärnsläpp! :(
×
  • Skapa ny...