Hoppa till innehåll

liza

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

liza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej, det är såhär att jag var på g med kille för ett tag sen som hette Max. Han var jätte snäll och allt ,men sen så slutade vi prata ... så vi blev bara vänner sen. Sen blev jag ihop med en kille och maxvar alltid på mig och sa : men gör slut med honom, han är inte bra ... han hackade på mig hela tiden (han gillade verkligne inte honom). Sen under en vecka som jag var tillsammans med mitt ex så sa jag till max jag måste berätta en sak för dig, han ba vadå? jag ba ja har nog börjat få känslor för dig igen. Han ba : åhh va glad jag blir ! Ska jag vara helt ärlig har jag också haft känslor för dig . Sen frågade jag : men vill du ha mig då ? Han ba : som flickvän ? inte just nu för ja vill lära känna dig o umgås med dig igen som vi gjorde förut. Men jag gjorde ett misstag den kvällen. Jag sa till honom : glöm allt jag sa (eftersom att ja redan hade kille då.) sen dess har han varit sjukt kall mot mig ... Jag låg inne på akuten för några veckor sen och då smsar han mig o säger : jag tänkte komma o hälsa på men ja visste inte ifall du var kvar inne. Sen blev han kall igen. Tillslut sa han : nä asså vi passar inte ihop. Två dagar senare ringde jag honom och han var jätteglad (då var han själv) och då sa han att han tyckte att jag var st när jag skrattade och sen frågade han om vi skulle ses och göra något :o ! Vi smsade den kvällen och dagen efter det. Men sen stängde han av mobilen i några dagar så våran kontakt dog ut på något sätt.. Efter det sa han IGEN : vi passar inte ihop. Jag träffade honom förra veckan på stan och vi stod å snacka o ibland stod han mittemot mig och gav mig jätte djupa blickar . Vad tycker ni jag ska göra ? Inte höra av mig på ett tag eller ? Tror ni han känner något ? Jag menar varför frågade han annars om vi skulle göra något ? Kram
  2. fyll i din ålder!!!!!!!!!!!!

  3. Jag vill ha ärliga svar o inte folk som är ironiska som svarar tack :) Jag var med min kille igår vi har varit tillsammans i 2 veckor nu och igår stod vi å strula i 2 timmar ! Medans vi strulade la ja min hand innanför hans byxor... Han var liksom jättehård ! :o , sen började jag smeka den och sen så ru nka jag av honom typ :o han var as hård å sist kände jag något blött på min hand ! hehe... sen blev han hård igen efter det . Min fråga är om en kille är håd betyderdet då att han gillar en eller tycker att man är snygg eller ? Tacksam för så många svar som möjligt.
  4. Hej! Jag vill jätte gärna ha lite stöd från er läsare. Det är såhär att jag har pratat med en kille ett tag nu och vi var bästa vänner..kan man säga , men plötsligt vände allt och vi var helt plötsligt på g. Han skrev : jag älskar dig å en hel del gulligt ! Grejen är att han inte bor i samma stad som mig, fast hans mamma bor dock här så han kommer in hit ibland. Igår kom han in å han frågade om vi skulle ses . Jag sa visst. Och snart stod jag där och vi fick syn på varann ja gick fram å han kramade om mig hårt. Sen gick vi och stod å väntade på min buss , så kramar vi varann i ca 10 min och plötsligt kände jag något hårt ... Han kanske hade stånd :o tror jag iaf för det var as hårt :$ , aja sen sa han : kom vi sätter oss. Så vi satte oss på en bänk och han höll mig i handen . Plötsligt vände jag mot honom och skulle pussa honom på kinden och då vänder han och kysser mig ist ! Jag vart helt chockad :) Vi hånglade säkert i en kvart :o . sen var det jag som avbröt .. fast jag kände hur han bara ville kyssas mer . Sen så började vi igen och sen så avbröt jag igen och samma sak nu .. han ville inte släppa mig . Efter en stund säger jag till honom... nu kommer min buss och då kysser han mig rätt länge men till slut så gick jag ifrån hah för att inte missa bussen :) Bussresan hem var tokig jag tänkte på allt han gjorde ... det var så mysigt ! Frågan är ... tror ni att han gillar mig ? Han är verkligen snäll... och han ringde mig dessutom efter att vi sågs igår. Sen smsa vi. Juste glömde säga att jag hade köpt ett armband i läder till honom och idag frågade jag om han hade på sig det han skrev : jag tog på mig det innan jag skulle lägga mig igår och ja har den ännu . Sen så frågade jag : vad var det sista du tänkte på igår natt ? Han ba : dig såklart ! ja läste om smsen om å om igen . Så vad tror ni ?
  5. Hej.. Jag har hållt på med hästhoppning ett tag och nu är det dags för mig att komma ut på banan. Ja har en tävling framför mig inom kort och då har man på sig vita ridbyxor, men dock har jag mens den dagen sad.gif Någon som har något tips ? För jag är skräckslagen o rädd för att det ska komma upp någon fläck på byxorna :$ SNÄLLA SVARA !!!!!!
×
  • Skapa ny...