Hoppa till innehåll

CrippLE

Medlem
  • Antal innehåll

    80
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

CrippLE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. CrippLE

    Arma2: Dayz

    För de som är intresserade har youtubaren "jackfrags" lagt upp en intervju med skaparen av DayZ. Man får en liten inblick på hur standalone kommer se ut och lite andra synpunkter :) http://www.youtube.com/watch?v=UrQ50J2hU2U
  2. Du måste ha båda för att kunna spela DayZ, men Arma II är gratis att ladda ner från Steam och då behöver du bara köpa Operation Arrowhead. Finns en större tråd om DayZ på forumet redan där du kan läsa lite mer: http://www.fuska.se/forum/Arma2_Dayz-t157245.html
  3. Såg nyligen Minority Report (http://www.imdb.com/title/tt0181689/). Mycket underhållande och spännande film, dock var jag inte beredd på att den skulle vara så lång, ca 2,5h ~ Men det gick an ändå. En film som rekommenderas starkt till alla som gillar Sci-Fi. Edit: Glömde direktlänk till IMDB, åtgärdat nu.
  4. CrippLE

    Arma2: Dayz

    Nu håller man på att ladda ner ARMA 2 och Operation Arrowhead, taggad nå kopiöst! Har kollat runt på lite tutorials och dylikt så man har lite kött på benen innan man börjar spela i alla fall. En fråga dock, går det att ändra karaktärens utseende, dvs hudfärg och så vidare? Och hur funkar det med kläder, kan man ändra dessa också?
  5. Personligen tycker jag du ska införskaffa en Xbox 360, speciellt nu när dem är så billiga. Till exempel får du Xbox 360 + 3 spel och 3 månaders LIVE på CDON för bara 1700kr just nu :)
  6. CrippLE

    Arma2: Dayz

    Har kollat lite videos på youtube och med handen på hjärtat har jag blivit otroligt intresserad av detta spel. Ni som köpt det, tycker ni det var värt det? Tröttnar man fort eller håller spelet en intresserad över en lång tid?
  7. Nja, jag tycker man bör utse en moderator utifrån deras personlighet och INTE deras ålder. Vad man dömer "barnsligt" eller "onödigt" beror ju på individen och inte åldern.
  8. CrippLE

    Droger

    I grund och botten är det ett väldigt rättfärdigat argument. Inte nog med att en legalisering av cannabis skulle förhindra att ungdomar kom i kontakt med tyngre droger - det skulle även bli en tryggare tillvaro för människor som röker cannabis. Som det är idag är människor (och framförallt ungdomar) rädda för att bli påkomna av polisen då detta kan ge stora men senare i livet, såsom ett prick i registret eller dylikt. Detta resulterar också i att missbrukare blir rädda för att söka vård och be om hjälp.
  9. CrippLE

    Droger

    Exakt. Det är inte så konstigt att vi har en så dålig drogpolitik som vi har idag, då den har bestämts av en äldre generation som blev indoktrinerade av en propaganda kring droger när de var unga. Detta har skapat en förvirring i samhället och de enda argumenten man har är att "knark är bajs" och att om man tar en joint leder det till tyngre droger såsom amfetamin och heroin. Detta stämmer ju inte överens med verkligheten men dessa PK-kärringar och äldre herrar vägrar inse detta faktum - men själva har de druckit alkohol nästan hela livet som egentligen är en farligare drog än vad cannabis är. Lyckligtvis har vår generation inte ett tunnelseende som dessa människor och har gjort det möjligt för nya förhållningssätt, idéer och tankar att få utrymme där vi kan med riktig fakta och bra argument vinna i debatterna.
  10. Mitt galnaste minne måste vara från Modern Warfare 2. Jag och en vän satt i en av bunkrarna på banan Wasteland. Vi körde Ground War och vårat lag blev totalt slaktade. Minst 10 personer i motståndarlaget fick AC130, Chopper Gunner och så vidare - därför bestämde vi oss att det var lika bra att gömma sig där nere under marken. Men fy fan vad det small, skärmen skakade hela tiden och det enda man hörde var bomber och skott som susade förbi. Vi satt tillslut och skrek i Skype när dem stormade in på oss. Good times!
×
  • Skapa ny...