Hoppa till innehåll

GroundZer0

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    LINKÖPING

GroundZer0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. har du tänkt på att polisen i den där filmen också var "invandrare".Du säger att araber orsakar bråk och brottsligheter i det här landet och att man ska slänga ut dem. men har du tänkt på att zlatan ibrahimovic också är invandrare. om du ska slännga ut alla så måste du slänga ut honom också och han är ju den bästa spelaren i sverige.
  2. för det första så har du inte bjudigt in dem eller gett dem jobb och tak över huvudet och för det andra så är inte alla invandrare så. om en kallar dig det så behöver du inte tro att alla menar samma sak. alla invandrare är inte så. Amo* Du gör dig bara till åtlöje. ;) Du tror då att det bara är "invandrare" som har sådant beteende? Vad är det som skiljer invandrare som säger "svenne jävel" och en svensk som säger "blatte" ? Det låter som om att du säger emot dig bara.... IceMage* Väljer Sverige för att få pengar av staten? Idioti. Invandrare kommer till Sverige för att många får stanna i Sverige, invandrare söker ett bättre liv. Sverige, ger dom ett bättre liv än vad dom har. Dom kan börja studera i Sverige, skaffa jobb och försörja sig och sin familj. Rensning i Rosengård? *Dunkar huvudet i väggen och försöker förstå vad 11 åringen precis skrivit* En rensning av vad? Och om du svarar det jag tror du kommer svar,a så hoppar jag upp och daskar mig i rumpan och kallar mig Sven. Den sista raden du skrev tror jag är "rent" skitsnack. jag fattar vad du menar.i skolan är svenne jävel ett skitfult ord men blatte använder de som typ "f*n" eller "h*lvete" om de blir arga skriker de "j*vla blatte"
  3. Så du tycker att vi ska skicka tillbaka dem till en ganska så säker död? De är troligen illegala eftersom de var desperata av att fly sitt hemland. Något borde göras men jag tror inte att lösningen är att skicka hem dem. Garone, de flesta av de illegala invandrarna kommer inte från en krigzon, utan från fattigare länder och kommer inte att dö om de skickas tillbaka. Sen är faktiskist många av de illegala invandrarna kriminella, vilket ju gör att de skappar problem för samhället och vi har ju redan fastslagit att vi ta emot mycket mer invandrare än vi igentligen klarar av, och då vore väl de bästa att bli av me de illegala då de fakatiskt inte är här lagligt? Soad_token Det är inte bara invandrare som skapar problem. massor av de i min klass snattar och springer över tågrelsen när x2000 kommer och kastar äpplen på bilar och röker och så vidare. och det finns inga invandrare i min klass. det finns typ bara 5 av 420 invandrare i vår skola.
  4. apa23 spelar mest gta 4, little big planet och saints row 2
  5. men jag bokade killzone 2 på eb games i stan och dom sa att det kommer den 27 februari. hur fick du tag i det??????
  6. jag undrar när just cause 2 kommer ut. jag har spelat 1:an och den ägde men jag bara undrar när tvåan kommer och vet ni när mafia 2 kommer. skulle uppskatta svar :D
  7. hej. jag har bokat gudfadern 2 på EB games på stan men jag vet inte när det kommer ut. på internet står det typ 28 februari men där står det 5 mars. jag har kollat på olika sidor men alla står det nån gång i februari så jag frågade snubben som jobbade där ock han sa 5 mars.
  8. kanske ska köpa gudfadern 2 eller mafia 2. jag köpte många spel den här månaden som typ saints row 2 och assassins creed och andra så jag ska inte köpa fler förren de kommer ut. gudfadern kommer typ ut i februari eller mars och jag vet inte när mafia 2 kommer så jag köper troligen gudfadern 2. :)
  9. GTA 4 och gears of war 2 :rolleyes:
  10. vad är spotify. alla mina kompisar skryter om att de har spotify?? fattar inte vad det e?? snälla berätta :D
  11. ok men det e typ första gången jag e medlem här allt e så coolt. att skriva inlägg och sånt men jag ska sluta. :D
  12. Vilket e ert bästa PS3 spel? mitt e GTA 4. :cool:
  13. tack men e det typ nåt man inte får göra eller??
×
  • Skapa ny...