Hoppa till innehåll

jerkan

Medlem
  • Antal innehåll

    74
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

jerkan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jerkan

    Bra Rpg Spel

    Fable:The lost chapters är skoj
  2. ja kör på zenedar o e lvl 45 tauren druid o heter grishnaks!
  3. Bra att ni håller med mig, för det är ganska störande att se 3-4 trådar om att "varför kostar wow" och "Wow är för dyrt" t.ex jag säger: Sluta klaga o köp ett annat spel i sånt fall!
  4. Kan alla personer sluta Klaga på att det kostar att spela Wow? Ja det kostar i månade, runt 100-140 (beroende på hur man betalar) men avgiften är till för: De har gamemasters anställda på varje server som hjälper till. de fixar uppdateringar där de lägger till nya monster instances osv. de fixar buggar. De fixar roliga events. De måste ha servrarna öppna (måste vara dyrt me servrar för 3-5000 spelare) Så ni som tycker det är dyrt kan ni snälla sluta klaga på att det kostar och strunta i att skriva det hela tiden?
  5. jerkan

    Virus

    jag har nåt virus där det kommer upp en felraporrt där det står "win23 har stött på ett problem och måste avslutes." sedan kommer det upp en ruta där det räknas ner till datan stäängs av.. det kan jag avslute genom att gå in på start>kör>shutdown -a men då försvinner det bara tillfälligt och jag kna inte gå in på hotmail eller klicka på länka på internet. jag har ad-aware men det hjälper ej.
  6. du kan gå in på antingen www.worldofwarcraft.com, www.worldofwar.se eller www.wow-europe.com/en men jag tycker heltklart att det är värt pengarna och det är asa stort :P
  7. det som kostar pengar är att hålla servrarna öppna, det hålle uppsikt över personerna så att de inte är taskiga och svär för mkt och de uppdaterar spelet ständigt med nya saker, bugfixar m.m.
  8. Jag heter Grishnaks och är lvl 20 tauren druid och jag kör på Zenedar!
  9. men kan någon hjälpa?
  10. jerkan

    Msn 7.0

    asså 7.0 funkar inte för mig:( så fort jag startar det så hänger sig msn... alla andra msn har funkat och funkar utom 7.0
  11. jag hade så föru(innan jag flyttade) att jag hade första uttaget på första våningen och datan på andra... jag borrade helt enkelt ett litet hål i golvet ovanför modemet,drog upp sladden där och sedan in i datan...
  12. hej, jag behöver hjälp med mitt grafikkort....förut kunda jag köra cs och cz med openGL... men sedan jag ominstallerade datorn så funkar det bara med software mode, fasst det är bra grafik på alla andra spel som jag kör... jag har letat på grafikkortets hemsida men hittar ionget och jag har de senaste uppgraderingarna.
  13. jag hade ett liknande problem förut... fasst då kunde jag inte loga in på en halvtimme eler så.. har du internet ikopplat i huvudjacket? det hade inte jag så det var därför det inte funkade.
  14. det finns ett program som man får med som heter worldbuilder, hmmm undrar va d kan göra :P närå men du ska använda d programmet o d finns under start-->allaprogram-->ea games-->slaget om midgård-->worldbuilder
×
  • Skapa ny...